Νεωκόρος στον Άγιο Παντελεήμονα: «Ο Σύρος διάβαζε το Κοράνι και φώναζε ”Allahu Akbar”»

Must Read

Τα όσα ανατριχιαστικά εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, όπου ένας 24χρονος Σύρος εμφανίστηκε με μαχαίρι και φώναζε «Allahu Akbar», περιέγραψε ο νεωκόρος του ναού, αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου.

«Έφυγε ο κόσμος και του λέω “βγες έξω γιατί πρέπει να κλείσει ο ναός”. Τότε αυτός ανέβηκε στο ψαλτήρι, πήρε τα βιβλία, γονάτισε και διάβασε το Κοράνι και άρχισε να φωνάζει “Allahu Akbar” και αναγκάστηκα να πάρω το 100 τηλέφωνο», είπε αρχικά ο νεωκόρος, εξηγώντας πως ο άνδρας είχε το μαχαίρι στο σακβουαγιάζ του.

«Πρώτη φορά τον βλέπω. Ήταν δύο μήνες στην Ελλάδα. Δεν ήταν επιθετικός, ήταν νευρικός», πρόσθεσε ο νεωκόρος του ναού ενώ ερωτηθείς για το τι έλεγε ο Σύρος στους αστυνομικούς που τον προσήγαγαν υποστήριξε: «δεν μιλούσε, έλεγε μόνο “Allahu Akbar”».

Τελικά, ο Σύρος προσήχθη από άνδρες της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν εκείνη την ώρα, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

«Είχε μπει παράνομα στη χώρα και είχε υποβάλει αίτηση για άσυλο το τελευταίο διάστημα» τόνισε από την πλευρά του, το πρωί της Παρασκευής, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. «Από ό,τι φαίνεται (σ.σ. ο Σύρος) έχει κάποιο θέμα ψυχολογικό, την υπόθεση χειρίζεται η Κρατική Ασφάλεια», σημείωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This