Απίστευτο! Πατέρας έστελνε στα ανήλικα παιδιά του πορνό!

Όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο

Must Read

Σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ένας 47χρονος από την Θεσσαλονίκη ο οποίος προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του: έστελνε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στα ανήλικα παιδιά τους λέγοντας πως σε αυτά πρωταγωνιστεί η μητέρα τους!

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο άρρωστος άντρας έστελνε τα βίντεο στην κόρη του μέσω διαδικτύου από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021 και της έλεγε να τα δείξει στα δύο αδέλφια της για να μάθουν, όπως τόνιζε, τι δουλειά κάνει η μητέρα τους!

Μάλιστα, για να στείλει τα βίντεο χρησιμοποιούσε τον προσωπικό λογαριασμό της 11χρονης κόρης της νυν συντρόφου του!

Η 36χρονη μητέρα κατέθεσε ότι στα βίντεο ακουγόταν η φωνή της αλλά δεν ήταν το δικό της σώμα! Τόνισε πως η ίδια δεν έχει γυρίσει βίντεο τέτοιου περιεχομένου και δεν αναγνωρίζει τους υπόλοιπους άντρες και γυναίκες που συμμετέχουν σε αυτά.

Παράλληλα, ανέφερε πως δεν έχει τραβήξει ποτέ βίντεο από τις προσωπικές της στιγμές με τον πρώην σύζυγό της.

«Πιθανότατα ηχογράφησε τη φωνή μου και την έβαλε στα βίντεο», είπε.

Ο 47χρονος, στην απολογία του, ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τα βίντεο και ενημερώθηκε για όσα είχαν γίνει μέσω της μήνυσης που έλαβε. Μάλιστα, υποστήριξε πως η πρώην σύζυγος του στράφηκε εναντίον του γιατί έχει άλλη σχέση! Πάντως, χαρακτήρισε την μητέρα «έντιμη» και είπε ότι μιλάει με καλά λόγια για εκείνη στα παιδιά του. Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο σταμάτησε να στέλνει τα βίντεο μετά την μήνυση αλλά συνέχισε να απειλεί την πρώην σύζυγο.

Ο κατηγορούμενος στο παρελθόν έχει καταδικαστεί ενώ έχει μπει στη φυλακή για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βίας, της ενδοοικογενειακής προσβολής αξιοπρέπειας ενώ σε βάρος του εκκρεμούν άλλες δύο μηνύσεις για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This