Τρίβουν τα μάτια τους στον Πύργο Ηλείας με το γράμμα που άφησε η Τζολί

Must Read

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνει η ανάρτηση του πολυτελούς ξενοδοχείου στη Σκαφιδιά Ηλείας, στο οποίο διέμεινε η αγαπημένη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί για την ανάγκη των γυρισμάτων της ταινίας για τη σπουδαία Μαρία Κάλλας.

Η σταρ του Χόλιγουντ προχώρησε σε μια συγκινητική κίνηση, αφήνοντας ένα γράμμα στο δωμάτιό της προκειμένου να ευχαριστήσει το προσωπικό του ξενοδοχείου που φρόντισε για την ήσυχη διαμονή της.

Ωστόσο, μάλλον κανένας δεν έχει καταλάβει μέχρι τώρα τι ακριβώς έγραψε η Τζολί σε αυτό το γράμμα, αφού όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, τα γράμματά της μοιάζουν με… ιατρική συνταγή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το γράμμα της πασίγνωστης ηθοποιού έγινε viral, ωστόσο ούτε οι πιο δυνατοί «λύτες» δεν έχουν καταφέρει να το αποκωδικοποιήσουν ακόμα… Το σίγουρο είναι ότι ξεκινάει με «thank you for…».

Και στο κάτω κάτω… τι σημασία έχει; Αρκεί που την είδαν από κοντά και θα έχουν να το λένε ότι από τον τόπο τους πέρασε μια από τις μεγαλύτερες σταρ του κινηματογράφου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This