Τον τεμάχισε, τον… ανακύκλωσε και την «έκανε» για Γαλλία

Ο 40χρονος Πακιστανός τοποθέτησε τα ανθρώπινα μέλη σε σακούλες απορριμμάτων, τις οποίες έριχνε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών

Must Read

Στη Γαλλία διέφυγε ο 40χρονος Πακιστανός ο οποίος αποκεφάλισε και τεμάχισε το περασμένο καλοκαίρι τον 26χρονο συγκάτοικό του, βάζοντας τα ανθρώπινα μέλη σε σακούλες σκουπιδιών, που κατέληξαν στο εργοστάσιο μηχανικής ανακύκλωσης και κομποστοποίησης στα Χανιά.

Το φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 18 Ιουλίου, όταν εργαζόμενοι στο εργοστάσιο μηχανικής ανακύκλωσης και κομποστοποίησης της διαδημοτικής επιχείρησης διαχείρισης στερεών αποβλήτων Χανίων και Ρεθύμνου υπέστησαν σοκ αντικρίζοντας ένα ανθρώπινο κρανίο μέσα σε σακούλα, ενώ ακολούθησαν έρευνες για να εντοπιστούν κι άλλα μέλη του σώματος του άτυχου νέου.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα για να διαπιστωθεί η ταυτότητα του 26χρονου αλλά και του 40χρονου που τον σκότωσε και τον τεμάχισε με έναν μπαλτά στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν στα Περιβόλια Ρεθύμνου. Στη συνέχεια τοποθέτησε τα ανθρώπινα μέλη σε σακούλες απορριμμάτων, τις οποίες έριχνε σταδιακά σε κάδους συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

Παρά το γεγονός ότι φρόντισε να καθαρίσει το αίμα από το διαμέρισμα στα Περιβόλια, άφησε ίχνη, ενώ δεν εξαφάνισε το φονικό όπλο το οποίο βρήκαν οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου. Ομως, μέχρι να ανακαλύψουν οι αστυνομικοί την ταυτότητα του θύματος και του δράστη στις 4 Αυγούστου, ο αιμοσταγής δολοφόνος είχε καταφέρει να διαφύγει.

Ταξίδεψε στην Αθήνα και αμέσως μετά πήγε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από το οποίο πέταξε για Γαλλία, όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Η οικογένεια του 26χρονου θύματος από το Πακιστάν ζητεί να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σε βάρος του στυγερού δολοφόνου και να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του.

Ο πατέρας του θύματος είναι αστυνομικός, ενώ η οικογένειά του είναι εύρωστη οικονομικά. Το κίνητρο του φρικτού εγκλήματος δεν έχει αποσαφηνιστεί, αν και εκτιμάται ότι είναι οικονομικό, επειδή ο 26χρονος είχε αρκετά χρήματα στην κατοχή του.

Ο δράστης ήταν γνωστός στην οικογένεια του θύματος, ενώ η οικογένειά του μένει σε κοντινό χωριό στο Πακιστάν. Μετά το φονικό οι συγγενείς του δράστη εγκατέλειψαν το σπίτι τους, καθώς φοβήθηκαν πράξεις αντεκδίκησης από μέλη της οικογένειας του θύματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This