Αυτή είναι η 24χρονη που πέθανε ενώ έκανε μπάνιο – Σπαράζει ο πατέρας της: «Αύριο είχε γενέθλια»

O πατέρας είχε ενημερωθεί πως το ζευγάρι ζει στην Κέρκυρα και όχι στην Θεσσαλονίκη...

Must Read

Τεράστια είναι η θλίψη στην οικογένεια της 24χρονης η οποία εντοπίστηκε νεκρή από τον 54χρονο σύντροφό της στο σπίτι τους στην Θεσσαλονίκη μέσα στο ντους.

Ο πατέρας της άτυχης νεαρής περιέγραψε πως έμαθε το δυσάρεστο νέο από τον σύντροφό της.

«Με πήρε τηλέφωνο μου είπε: “Σταύρο χάσαμε την Ειρήνη”. Νόμιζα ότι με πειράζει. “Πήγε να κάνει μπάνιο και έπαθε ηλεκτροπληξία”, μου είπε. Άρχισα να ανησυχώ αν και δεν το πίστευα γιατί η Ειρήνη μου ήταν “κατάγερη”. Μου είπε ότι έφυγε από το σπίτι για να πάρει τροφές για τις γάτες, επέστρεψε περίπου 20 λεπτά αργότερα και τη βρήκε μέσα στο μπάνιο ξαπλωμένη και μελανιασμένη», είπε συντετριμμένος.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να καταλάβω τον θάνατο της Ειρήνης. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε, θα πρέπει να ελεγχθεί και να βγει η αλήθεια».

Δείτε την 24χρονη:

Ο πατέρας της κοπέλας ανέφερε πως με τον σύντροφό της ήταν πέντε χρόνια μαζί και γνώριζε ότι το ζευγάρι έμενε στην Κέρκυρα και όχι στην Θεσσαλονίκη.

«Κάθε πατέρας σκέφτεται το κακό. Δεν μπορεί η Ειρήνη να έφυγε υγιέστατη από το σπίτι και να μου την στέλνουν πεθαμένη. Αυτό είναι που με τρώει. Το κορίτσι μου δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Στο τηλέφωνο ο φίλος της μου είπε ότι η Ειρήνη έπαθε ηλεκτροπληξία, καρδιά, για τα εμβόλια… Εγώ τι να πιστέψω; Ούτε γιατρός είμαι, ούτε πόρισμα μπορώ να βγάλω, με αυτό θα ασχοληθεί ο ιατροδικαστής. Ήξερα ότι ζούσαν μαζί στην Κέρκυρα, πως όμως η Ειρήνη βρέθηκε στο νεκροτομείο Θεσσαλονίκης;», αναρωτιέται.

Ο πατέρας ζητάει να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα και να γίνει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου.

Κλείνοντας, είπε στο protothema.gr πως η Ειρήνη του θα είχε τα γενέθλιά της αύριο.

«Είναι πολύ τραγικό. Η κόρη μου ήταν η αδυναμία μου. Έχω τρία παιδιά αλλά ήταν η πιο μικρή και της είχα αδυναμία», καταλήγει.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η αστυνομία στρέφεται περισσότερο προς το ενδεχόμενο της ηλεκτροπληξίας καθώς η κοπέλα έκανε μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα.

Δείτε τι λέει ο πατέρας της 24χρονης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This