«Αυτός είναι ο λόγος που λέγαμε ψέμματα στην οικογένεια της Ειρήνης» – Τι είπε ο σύντροφός της

Must Read

«Μουδιασμένο» παραμένει το πανελλήνιο από τον θάνατο της 24χρονης Ειρήνης, στην Θεσσαλονίκη, με την ιατροδικαστική εξέταση, που θα δείξει αν ο θάνατος οφείλεται σε ηλεκτροπληξία να αναμένεται εντός της ημέρας.

Ο πατέρας και τα αδέρφια της άτυχης κοπέλας, πίστευαν πως ζούσε με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της, στην Κέρκυρα. Όταν το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 54χρονος τηλεφώνησε στον πατέρα της Ειρήνης για να του μεταφέρει την τραγική είδηση και την εκτίμηση πως το κακό οφείλεται σε ηλεκτροπληξία, αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

«Δεν με ήθελαν και για να μην ενοχλούν την Ειρήνη αποφασίσαμε να τους πούμε ότι ζουμε στην Κέρκυρα. Αν τους λέγαμε ότι μέναμε στη Θεσσαλονίκη, θα έρχονταν και θα την ενοχλούσαν. Η Ειρήνη δυστυχώς πέθανε όπως φαίνεται από ηλεκτροπληξία», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Μπήκα στο διαμέρισμα και είδα τον γάτο που είχαμε φοβισμένο. Την είδα νεκρή μέσα στο μπάνιο και το ρεύμα τίναξε και εμένα για λίγο. Σώθηκα επειδή φορούσα παπούτσια».

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να επαναφέρουμε την Ειρήνη»

Σύμφωνα με τον ίδιο το σπίτι δεν είχε ρελέ, ωστόσο, η 24χρονη μπήκε για μπάνιο με ανοιχτό το θερμοσίφωνα. «Όταν μπήκα στο σπίτι το μυαλό μου, δεν πήγε στο κακό. Πήγα αρχικά στην κουζίνα και την φώναξα. Αμέσως μετά μπήκα στο μπάνιο και την είδα νεκρή. Άρχιζα να φωνάζω για βοήθεια. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να επαναφέρουμε την Ειρήνη», επεσήμανε μιλώντας στο newsit.

Ο σύντροφός της, δημισίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία με μαύρη κορδέλα και έγραψε: «Καλό παράδεισο αγάπη μου». Η Ειρήνη όπως ανέφερε ο ίδιος, ήταν το άλλο του μισό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This