Αντί να γιορτάσουν τα γενέθλιά της, κάνουν κηδεία – Συγκλονίζει ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης Ειρήνης

«Μακάρι να ήταν εδώ η Ειρήνη μου, και να μη ζούσα εγώ»

Must Read

Με δάκρυα στα μάτια, χωρίς ακόμα να μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που σημειώθηκε μέσα στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη, ο αρραβωνιαστικός της 24χρονης Ειρήνης, ξεσπά για την αγαπημένη του που βρήκε φριχτό θάνατο, πιθανότατα από ηλεκτροπληξία και εύχεται να ήταν ο ίδιος στη θέση της.

Σήμερα η Ειρήνη θα έκλεινε τα 24 και η τούρτα που της είχε παραγγείλει ο σύντροφός της έχει μείνει επάνω στο τραπέζι. Το ζευγάρι που είχε αρραβωνιαστεί, σχεδίαζε να ανέβει του χρόνου τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως η Ειρήνη δεν πρόλαβε να φορέσει το νυφικό της. Όπως λέει ο σύντροφός της, στην κηδεία της θα είναι ντυμένη με νυφικό φόρεμα που δεν πρόλαβε να χαρεί.

«Έφυγε ένα κομμάτι από τη ζωή μου, έφυγε ο άγγελος μου, έφυγε η πριγκίπισσα μου, έφυγε η γυναίκα της ζωής μου. Χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να γίνει το κακό την ώρα που έκανε μπάνιο έπαθε ηλεκτροπληξία, αυτό έδειξε άλλωστε και η νεκροψία» ανέφερε ο σύντροφός της μιλώντας στο GRTimes.

O ίδιος εύχεται να ήταν εκείνος στη θέση της: «Μακάρι να ήταν εδώ η Ειρήνη μου, και να μη ζούσα εγώ, αλήθεια το λέω αυτό. Για μένα δεν υπάρχει κάτι πια, μόνο θλίψη και πόνος που έχασα τον άνθρωπο μου, το κορίτσι μου, την αγκαλιά μου. Η Ειρήνη ήταν η ίδια μου η ζωή».

Ο αρραβωνιαστικός της αδικοχαμένης κοπέλας έδειξε στον δημοσιογράφο την τούρτα που είχε παραγγείλει, με θέμα τα γατάκια, τα οποία οι δυο τους αγαπούσαν πολύ και μάλιστα φρόντιζαν και τα αδέσποτα της γειτονιάς.

«Σήμερα στα γενέθλιά της της έφερα λουλούδια όπως έκανα πάντοτε, της άρεσαν τα λουλούδια. Βλέπετε την τούρτα των γενεθλίων της, από προχθές την είχα παραγγείλει για να της κάνω έκπληξη με μια γατούλα στο κέντρο αφού και οι δύο μας αγαπούσαμε τα γατάκια και ταΐζαμε ακόμη και τα αδέσποτα της γειτονιάς μας. Μικρό και απλό το σπίτι μας αλλά είχε όλα αυτά τα χρόνια αγάπη μόνο αγάπη» ανέφερε και πρόσθεσε: «Στο τελευταίο αντίο ετοίμασα το νυφικό που δεν πρόλαβε να φορέσει στην εκκλησία ως νύφη στο πλευρό μου και αντί για κόλλυβα θα μοιράσω μπομπονιέρες. Αντίο ψυχή μου, αντίο καρδιά μου».

Δείτε επίσης:

Αυτό είναι το μπάνιο του θανάτου που έχασε τη ζωή της η 24χρονη στην Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This