Κηφισιά: Συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας για τον ξυλοδαρμό της 15χρονης κόρης της

Πώς αντιμετωπίζει η ίδια την εκτός ελέγχου κατάσταση

Must Read

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει το ζήτημα της βίας μεταξύ ανηλίκων, με την κοινωνία να είναι σε συνεχή αναβρασμό!

Συγκλονίζει εξάλλου με την μαρτυρία της η μητέρα ανήλικης που μίλησε για την άγρια επίθεση που δέχθηκε το παιδί της από συμμορία κοριτσιών στην Κηφισιά. Οι λεπτομέρειες που αναφέρει η γυναίκα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία και θα έπρεπε να θορυβήσουν τις αρχές.

Πώς έχει η ιστορία σύμφωνα και με την περιγραφή της μάνας: Η 15χρονη είχε πάει βόλτα με μία φίλη της στην Κηφισιά και με την επιστροφή στα σπίτια τους είδαν αίφνης μπροστά τους τέσσερα κορίτσια. Κοίταξαν την 15χρονη με έντονο ύφος και εκείνη είπε στην φίλη της «τι μας κοιτάνε έτσι;». Από τη παρέα η μία τής τράβηξε το χέρι, της είπε «γιατί μιλάς έτσι για μένα;» και την χτύπησε «με κουτουλιά», όπως περιγράφει η μητέρα της ανήλικης!

Η 15χρονη τότε εξήγησε τι είπε και τότε άλλη ανήλικη, απάντησε: «Δεν ξέρεις τι έχω ζήσει, έχω μάθει να λύνω τα προβλήματά μου με άλλον τρόπο». Και την έβρισε. Μία άλλη κοπέλα άρχισε να την χτυπάει με χαστούκια και μπουνιές και εκείνη που την είχε χτυπήσει πρώτη τής ζήτησε το κινητό της και της είπε «θέλω λεφτά». Όταν το κορίτσι της είπε πως μπορεί να πάρει την τσάντα της, της άρπαξε το κινητό, άνοιξε την θήκη, πήρε χρήματα, επέστρεψε το κινητό και έτρεξαν σε φυγή.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η μητέρα του θύματος, της είπαν να μην ξαναπάει στην Κηφισιά και πως «θα βγάλουμε μαχαίρι την άλλη φορά». Μετά από κατάθεση στην αστυνομία, εντοπίστηκε η μία κοπέλα που αναγνωρίστηκε από την 15χρονη. Η νεαρή μάλιστα μετά από όλο αυτό το σοκ δεν πήγε σχολείο για 10 ημέρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This