Μητέρα 11χρονου που δέχθηκε επίθεση από πιτ μπουλ: «Το παιδί έκανε ότι λιποθύμησε για να φύγει το σκυλί!»

Ο πατριός του παιδιού καταγγέλλει ότι χρειάστηκε να πάει ο ίδιος το παιδί στο κέντρο υγείας στα Σπάτα καθώς το ασθενοφόρο που κάλεσαν δεν ήρθε!

Must Read

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο 11χρονος στην Αρτέμιδα ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από πιτ μπουλ το οποίο τον τραυμάτισε σε πρόσωπο και σώμα και το έσερνε από τα πόδια συνεχίζοντας να το δαγκώνει περιγράφουν η μητέρα και ο πατριός της.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, ο γιος της έκανε τον λιπόθυμο όταν είδε ότι ο σκύλος δεν σταματούσε να τον δαγκώνει.

Δείτε βίντεο:

 

«Ο σκύλος δεν σταμάτησε να δαγκώνει τον γιο μου στο κεφάλι, στα πλευρά, στα πόδια… Προσπάθησε να προστατεύσει τον εαυτό του με κάθε τρόπο. Αν ήταν ένα μικρότερο σε ηλικία παιδί τώρα θα ήταν νεκρό. Ο γιος μου μέσα σε όλη αυτή την επίθεση που δέχτηκε από το πιτ μπουλ προσπάθησε και έβαζε όλο το χέρι του μέσα στο στόμα του σκύλου, για να του προκαλέσει εμετό για να σταματήσει και να φύγει. Όταν κάποια στιγμή κατάλαβε ότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και τον είχε δαγκώσει στο κεφάλι και στα πλευρά, έκανε ότι λιποθύμησε για να δείξει του σκύλου ότι έχει πεθάνει και να σηκωθεί να φύγει. 

Το παιδί μου ήταν σαν ζόμπι, δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί. Ήταν σοκαρισμένο, ήταν γεμάτο αίματα παντού, στο κεφάλι, στα πόδια, στα πλευρά, στα χέρια. Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα μπροστά μου. Περιμέναμε το ασθενοφόρο και επειδή άργησε, πήγαμε μόνοι μας στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και μετά μας έστειλαν με ασθενοφόρο στο Παίδων».

Η γυναίκα αναφέρει στο newsit.gr ότι το πιτ μπουλ κυκλοφορούσε εδώ και μία εβδομάδα στην γειτονιά, χωρίς ο ιδιοκτήτης να ενδιαφερθεί και να προστατεύσει τους κατοίκους.

Δείτε φωτογραφία του 11χρονου στο νοσοκομείο:

(πηγή φωτογραφίας newsit.gr)

Όπως προσθέτει η ίδια ο ιδιοκτήτης του τετράποδου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της για να ζητήσει «συγνώμη» ενώ -όπως υπογραμμίζει- ο σκύλος μάλλον κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος στην περιοχή.

Μέχρι στιγμής, ο 11χρονος έχει υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση 3.5 ετών ενώ θα χρειαστεί και δεύτερη.

Ο πατριός του παιδιού καταγγέλει ότι χρειάστηκε να πάει ο ίδιος το παιδί στο κέντρο υγείας στα Σπάτα καθώς το ασθενοφόρο που κάλεσαν δεν ήρθε!

Δείτε βίντεο:

 

Σχετικά με το χειρουργείο του παιδιού ανέφερε: «Μιλήσαμε με την γιατρό, μάς είπε ότι είναι επικίνδυνο γιατί τρύπησε το δόντι το κρανίο του παιδιού όπως φάνηκε μετά από εξετάσεις που έκαναν. Η εγχείρηση κράτησε τρεις ώρες. Το παιδί χειρουργήθηκε στο κεφάλι, στο αυτί, έχει παραμορφωθεί το πρόσωπό του, και έχει τραύματα και στα δύο του πόδια. Ο γιατρός τώρα λέει ότι είναι καλά, αλλά το παιδί μου πέρασε πολύ δύσκολα, πόναγε πάρα πολύ».

Ο δικηγόρος της μητέρας και του πατριού, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος τόνισε ότι και οι δύο επιθυμούν να τιμωρηθεί ο ιδιοκτήτης του ζώου και χαρακτηρίζουν το περιστατικό «απόπειρα δολοφονίας».

Δείτε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This