Σοκ στη Βουλιαγμένη: Επιχειρηματίας καταγγέλλεται ότι ξυλοκόπησε με μπουνιές την ετοιμόγεννη σύντροφό του

O 48χρονος κατέθεσε μήνυση κατηγορώντας την 27χρονη εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την καταγγελία 27χρονης γυναίκας που βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον επιχειρηματία, γόνο γνωστής οικογένειας στον κλάδο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής εγκυμονούσας, η οποία μεταφέρθηκε σε μαιευτήριο των νοτίων προαστίων προκειμένου να παρακολουθηθεί η κατάσταση του εμβρύου, όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής, όταν εκείνοι και ο σύντροφός της διαπληκτίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο του, στη Βουλιαγμένη.

Η γυναίκα καταγγέλλει ότι ο 48χρονος σύντροφός της άρχισε να την χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές. Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό στην ΕΛΑΣ και έκανε μήνυση, με αποτέλεσμα ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο ίδιος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, στις 2 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος κατέθεσε μήνυση σε βάρος της συντρόφου του, κατηγορώντας την για εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This