Ένοπλος εισέβαλε με αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο του Αμβούργου – Συναγερμός στις γερμανικές Αρχές και πληροφορίες για ομηρεία παιδιών

Σύμφωνα με την BILD, ο άνδρας κρατά δύο παιδιά αιχμάλωτα στο αυτοκίνητό του

Must Read

Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Γερμανίας το βράδυ του Σαββάτου. Ένοπλος έσπασε με το όχημά του μια πύλη στο αεροδρόμιο του Αμβούργου και πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα. Πληροφορίες ότι κρατά ομήρους δύο παιδιά.

Η εναέρια κυκλοφορία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου διακόπηκε αμέσως, έκλεισαν οι τερματικοί σταθμοί και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο.  Πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του ενόπλου, ενώ ελικόπτερα της Αστυνομίας βρίσκονται στον αέρα.

Σύμφωνα με την BILD, ο άνδρας κρατά δύο παιδιά αιχμάλωτα στο αυτοκίνητό του, ενώ λίγο προτού γίνει αντιληπτός από την ασφάλεια του αεροδρομίου, η γυναίκα του είχε τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και είχε καταγγείλει πως ο σύζυγός της είχε πάρει τα παιδιά και κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο.

 Πηγή φωτό: Print Screen

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This