Αδιανόητη τραγωδία στον Βόλο: Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε βρέφος τριών μηνών

Ο οδηγός της μηχανής έκανε ελιγμούς ενώ ο παππούς ήθελε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο

Must Read

Δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν οι γονείς ενός μωρού μόλις τριών μηνών στον Βόλο ότι το αγγελούδι τους έφυγε τόσο άδικα και αιφνίδια από την ζωή χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 22. 30 χθες το βράδυ ο παππούς του μωρού το είχε βγάλει βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Κάποια στιγμή ενώ ο ηλικιωμένος βρισκόταν στην οδό Ιάσονος μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ένας νεαρός τον παρέσυρε.

Το μωράκι έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε θανάσιμα με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει.

Την ίδια στιγμή, η μηχανή ανετράπη μαζί με τον οδηγό της.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το βρέφος και οι δύο άνδρες διακομίστηκαν στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους και ο ελαφρύς τραυματισμός των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με περαστικούς αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός της μηχανής έκανε ελιγμούς επί της οδού Ιάσονος την ώρα που ο άνδρας με το βρέφος προσπαθούσε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη και η Τροχαία Βόλου διενεργεί προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This