Τραγωδία στο Βόλο: «Ο παππούς πετάχτηκε μπροστά μου» υποστηρίζει ο οδηγός μηχανής που οδήγησε στο θάνατο το μωράκι

Συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και θα απολογηθεί την Τρίτη

Must Read

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο οδηγός μοτοσικλέτας που πρωταγωνίστησε στην ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε χτες το βράδυ σε κεντρικό δρόμο στο Βόλο, όταν έπεσε με φόρα με τη μηχανή του πάνω σε έναν 53χρονο άνδρα που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο κρατώντας στην αγκαλιά του ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις τριών μηνών, με αποτέλεσμα το μωράκι να χάσει τη ζωή του από θανάσιμο χτύπημα στο κεφαλάκι του.

Ο 33χρονος οδηγός συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και νοσηλεύθηκε φρουρούμενος, καθώς τραυματίστηκε και ο ίδιος στο θανατηφόρο τροχαίο. Υποβλήθηκε δε σε αλκοτέστ, αλλά και σε άλλες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν είχε κάνει χρήση ουσιών, με τα αποτελέσματα τους να αναμένονται από βδομάδα. Παράλληλα, έχει διαταχθεί η νεκροψία-νεκροτομή στο μωρό.

Σήμερα το μεσημέρι ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί μεθαύριο, Τρίτη 7/11. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να είπε στον αρμόδιο ανακριτή ότι «έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τον 53χρονο που πετάχτηκε μπροστά του, με συνέπεια να τον παρασύρει, να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να ανατραπεί και να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα». Ο ίδιος έμεινε  πεσμένος και ελαφρά τραυματισμένος στην άσφαλτο, ενώ η μηχανή του συνέχισε να κινείται ακυβέρνητη για άλλα 70-100 μέτρα.

Όλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έμελλε να διαδραματιστούν μπροστά στους γονείς του αδικοχαμένου κοριτσιού, αλλά και στη γιαγιά του, που παρακολουθούσαν άναυδοι τον 53χρονο παππού να σωριάζεται στην άσφαλτο παρασυρμένος από τη μηχανή, την ώρα που το εγγονάκι του, που ξέφυγε απο την αγκαλιά του, χτυπούσε με δύναμη το κεφαλάκι του στο έδαφος. Η γιαγιά έτρεξε αμέσως, πήρε το μωρό αγκαλιά και το μετέφερε με διερχόμενο ταξί στο νοσοκομείο Βόλου. Δυστυχώς, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών, το άτυχο βρεφάκι άφησε την τελευταία του πνοή, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Πλέον, η οικογένειά του, γονείς και παππούδες, δέχονται ψυχολογική υποστήριξη ειδικευμένου προσωπικού του νοσοκομείου, ενώ ο παππούς δέχεται και τις ιατρικές φροντίδες, καθώς νοσηλεύεται με σπασμένα πλευρά.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This