Θρήνος στην κηδεία του εφοπλιστή Ιμάντ Ζέιν που αυτοκτόνησε – Υποβασταζόμενη από τον Ψινάκη η κουνιάδα του

Σε ισλαμικό τζαμί η κηδεία του 63χρονου Ελληνοσύρου εφοπλιστή

Must Read

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν το περασμένο Σάββατο οικογένεια, συγγενείς και φίλοι τον 63χρονο εφοπλιστή Ιμάντ Ζέιν, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του, μέσα στη βίλα του στη Βούλα.

Στην εκπομπή Tlive, προβλήθηκαν πλάνα από την κηδεία του που πραγματοποιήθηκε σε ισλαμικό τζαμί στο Νέο Κόσμο, όπου έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων και η πρώην σύζυγός του, Λούλου Ζέιν αλλά και ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με την οικογένεια. Ο ίδιος μάλιστα εθεάθη να συνοδεύει υποβασταζόμενη την κουνιάδα του εφοπλιστή. Συντετριμμένη η Λούλου Ζέιν δεν μπορεί να δεν μπορεί να εξηγήσει την απόφαση του άνδρα να δώσει τέλος στη ζωή του, πατώντας τη σκανδάλη της καραμπίνας που κατείχε νόμιμα.

 

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοχειρία, ωστόσο η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο το έκανε» φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς η πρώην σύζυγός του, στην οποία έστειλε μήνυμα λίγα λεπτά προτού δώσει τέλος στη ζωή του. Στο sms που δέχτηκε στο κινητό της η πρώην σύζυγός του, ο 63χρονος  της ζητούσε να τον συγχωρέσει για αυτό που επρόκειτο να κάνει. Υστερα από λίγο η γυναίκα κατέβηκε στο υπόγειο του σπιτιού και τον είδε έντρομη να κείτεται νεκρός, με την καραμπίνα δίπλα του.

Ο 63χρονος εφοπλιστής εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο του τριώροφου πολυτελούς σπιτιού του, επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, αρχικά από τον σωματοφύλακά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν σε ύπτια θέση, τραυματισμένος στον θώρακα από το φυσίγγιο του κυνηγετικού όπλου και δίπλα στο άψυχο σώμα του ήταν πεταμένο το κινητό τηλέφωνο, από το οποίο «έφυγε» το τελευταίο μήνυμα προς την πρώην σύζυγό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This