«Ήταν ένα ξέσπασμα τη λάθος στιγμή»: Τι είπε ο 24χρονος που τραυμάτισε με μπαλτά υπάλληλο στην Κηφισιά

Η επίθεση με μπαλτά 30 εκατοστών που λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή στον νεαρό υπάλληλο

Must Read

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Κηφισιάς, ένας άντρας μπαίνει σε εστιατόριο και επιτίθεται με μπαλτά σε νεαρό υπάλληλο του καταστήματος, τραυματίζοντάς τον.

Ο νεαρός υπάλληλος γλίτωσε από καθαρή τύχη, με τον 24χρονο δράστη αν και προσπάθησε να διαφύγει, να συλλαμβάνεται. Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ένα άτομο που σχετίζεται με το εστιατόριο τού χρωστούσε χρήματα, ενώ ο ιδιοκτήτης ανέφερε στους αστυνομικούς πως ούτε γνώριζε ούτε είχε ξαναδεί τον 24χρονο. Άλλωστε μέχρι στιγμής η έρευνα της αστυνομίας δεν έχει διαπιστώσει ότι ισχύουν όσα λέει ο δράστης.

Λίγες ώρες μετά την προφυλάκισή του ο 24χρονος μίλησε την εκπομπή Live News, για την επίθεση με μπαλτά 30 εκατοστών που λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή στον νεαρό υπάλληλο.

Δήλωσε μετανιωμένος και είπε ότι βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή:

«Η αλήθεια είναι, ο άνθρωπος που χτύπησα κτλ. δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που εγώ θεωρούσα υπεύθυνους για ό, τι μου είχε συμβεί για όλη αυτήν την ιστορία, δε μου έφταιγε πουθενά, απλά ήταν ένα ξέσπασμα τη λάθος στιγμή, στον λάθος άνθρωπο, το οποίο οδήγησε σε αυτό που οδήγησε τελικά. Δεν ήθελα ποτέ να χτυπήσω έναν αθώο άνθρωπο, θα μπορούσα κι εγώ να είμαι σε αυτήν τη θέση, θα μπορούσα να είμαι κι εγώ αυτός ο αθώος άνθρωπος που του επιτέθηκαν».

O 24χρονος είπε ακόμη ότι είχε διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε:

«Είχα απευθυνθεί (σε γιατρό), κάποια συγκεκριμένη αγωγή δεν έπαιρνα σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρειάστηκε να ξαναπάω, δεν μπορούσα για οικονομικούς και διάφορους λόγους. Η αλήθεια είναι όμως ότι πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας. Να προσέχουμε τον εαυτό μας πάνω από όλα γιατί εμείς φτάνουμε σε αυτό το σημείο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This