Γιατρός έλαβε πρόστιμο για απλήρωτα διόδια, δύο χρόνια αφότου έκανε «αγώνα δρόμου» για να σώσει τη ζωή ενός αγοριού!

Όπως λένε, καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη...

Must Read

«Αγώνα δρόμου» για να σώσει τη ζωή ενός παιδιού, που κινδύνεψε να πνιγεί στην παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα, είχε κάνει πριν από δύο χρόνια ένας ιδιώτης γιατρός, αλλά η «ανταμοιβή» του ήταν να λάβει ένα πρόστιμο, γιατί… δεν είχε πληρώσει διόδια!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του grtimes.gr, το παιδί σώθηκε χάρη στη σωτήρια επέμβαση γιατρού, με καταγωγή από τις Σέρρες, ο οποίος βρισκόταν τυχαία στο σημείο. Αφού  τού πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, ο γιατρός έκρινε ότι η ζωή του μικρού αγοριού διέτρεχε μεγάλο κίνδυνο και ότι έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο Καβάλας.

Για να μην χαθεί, λοιπόν, ούτε λεπτό, δεδομένου ότι το ΕΚΑΒ απάντησε ότι θα έφθανε στο σημείο σε περίπου μια ώρα, αποφάσισε -με δική του ευθύνη- να το μεταφέρει στο νοσοκομείο, αφού πρώτα ενημέρωσε όλους τους αρμόδιους – ΕΚΑΒ, νοσοκομείο, αστυνομία και διόδια. Η κατάληξη ήταν ευτυχής, καθώς, χάρη στην πρωτοβουλία του, το αγοράκι σώθηκε.

Ωστόσο, δύο χρόνια μετά το περιστατικό, ο ιδιώτης γιατρός παρέλαβε πρόστιμο από την εταιρεία, γιατί δεν είχε πληρώσει τότε στον σταθμό των διοδίων. Ως εκ τούτου αποφάσισε να υποβάλει ένσταση και πλέον βρίσκεται σε αναμονή της οριστικής απάντησης.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This