Νέο ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει τον εκσφενδονισμό του βρέφους στον Βόλο και τον ακαριαίο του θάνατο!

Κατέληξε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Must Read

Νέο συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από το τροχαίο δυστύχημα με το νεκρό βρέφος, που βύθισε στη θλίψη την πόλη του Βόλου.

Ανατριχιάζουν τα δευτερόλεπτα οπότε ο δικυκλιστής παρέσυρε τόσο τον 53χρονο άνδρα και οδήγησε στον θάνατο το λίγων μηνών εγγονάκι του. Το φονικό δυστύχημα με τη τραγική παράσυρση έχουν καταγράψει μια σειρά από κάμερες στην οδό Ιάσονος και το υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια του ανακριτή. Ο 33χρονος δικυκλιστής υποστηρίζει πως οδηγούσε με προσοχή, χωρίς να έχει ξεπεράσει το ανώτατο όριο ταχύτητας. Τονίζει από την πρώτη στιγμή ότι δεν είδε τον 53χρονο παππού έγκαιρα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην φρενάρει από απόσταση. Αν το είχε κάνει όπως εξηγούν ειδικοί πραγματογνώμονες, το δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί.

 

 

Ο 33χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας απολογήθηκε χθες στην ανακρίτρια, λέγοντας ότι δεν έτρεχε και δεν έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Όπως είπε, δεν είδε τον παππού, ο οποίος προσπάθησε να περάσει από το σημείο με αποτέλεσμα να μην κόψει ταχύτητα και να τον παρασύρει. Υποστήριξε ότι φορούσε προστατευτικό κράνος και δεν είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας των 50 χιλιομέτρων, καθώς κινούνταν σε δρόμο που είχε αρκετή κίνηση και παντού υπήρχαν παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα. «Τέλειωσε η ζωή μου, αλλά δεν φταίω για ό,τι συνέβη» φέρεται να είπε. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Σοκαριστικό τροχαίο στον Βόλο: Τι υποστηρίζουν οι δικηγόροι της οικογένειας του βρέφους και του οδηγού 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This