Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες για τον γυμναστή του Ασπροπύργου: «Ήθελε να μου πιάσει τα γεννητικά όργανα. Μας γαργαλούσε και μας έπιανε στο σώμα»

Ο κατηγορούμενος φέρεται να προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνέπεια διαταραχής Asperger. Απολογείται αύριο

Must Read

Απίστευτες αποκαλύψεις και συγκλονιστικές καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον 30χρονο γυμναστή δημοτικού σχολείου του Ασπροπύργου. Παιδιά λένε στους γονείς τους ότι «γαργαλούσε» και τα παρενοχλούσε συστηματικά.

 

 

Αύριο, Πέμπτη, 9/11, στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να απολογηθεί ο γυμναστής από τον Ασπρόπυργο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από καθηγητή. Αυτή την ώρα εξακολουθεί να κρατείται, ενώ αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως «αστειευόταν με τα παιδάκια». Μάλιστα, ο πατέρας του δηλώνει ότι ο γιος του πάσχει από το σύνδρομο Άσπεργκερ και για αυτό «συμπεριφέρεται πολύ πιο μικρός από όσο είναι η ηλικία του».

 

 

 

«Με πήρε τηλέφωνο ο διευθυντής ότι το παιδί το έχουν πιάσει και είναι στο αστυνομικό τμήμα. Το παιδί μου, ο (…), δεν είναι επειδή είναι παιδί μου, αλλά έχει το σύνδρομο του Άσπεργκερ. Είναι ένα παιδάκι, η ηλικία του δεν συνάδει με την ηλικία που είναι, δηλαδή είναι πολύ πιο μικρός είναι ουσιαστικά. Αυτό του δημιούργησε αυτή την στιγμή αυτό το μέγιστο πρόβλημα, γιατί νομίζει ότι είναι παιδάκι ακόμα και μπορεί με τα παιδιά να υπάρχει μία επαφή του είδους ότι τα πλησιάζουμε τα παιδιά, του λέω: “πρόσεχε αγάπη μου, πρόσεχε σε παρακαλώ», “μπαμπά”, μου λέει, “είμαστε φίλοι με τα παιδιά”», είπε ο πατέρας του γυμναστή. «Τα γαργάλαγε, λέει, τα παιδιά, όχι όμως πονηρά. Μου λέει: «μπαμπά τι είναι αυτά που λένε; Αστειεύομαι με τα παιδάκια» μου λέει, «είναι παιδάκια, πήγα να τα προσεγγίσω» δηλαδή ο (…) πάντα έλεγε ότι: «θέλω να διδάξω στους νέους το ήθος». Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το πράγμα που έχει γίνει. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το πράγμα που έχει γίνει στον (…)», πρόσθεσε. «Ο (…) είναι ένα παιδί μάλαμα, όχι επειδή είναι γιος μου, προς Θεού. Όλος ο κόσμος έχει να το πει αυτό. Δεν υπάρχει καλύτερο παιδί. Είχε σπουδάσει ειδική αγωγή το παιδί με παιδιά για να βοηθήσει γιατί νιώθει και αυτός το ίδιο και θέλει να βοηθήσει την κατάσταση αυτή. Μάλιστα τώρα που του λέω: «δεν θα ξαναπάς στο σχολείο αυτό» μου λέει: «γιατί μπαμπά; Η φυγή είναι καλύτερη;». Το διαχειρίζεται αλλά φοβάμαι», κατέληξε.

 

 

«Το παιδί μου μου είπε μια φορά ότι γαργαλιούνται με το δάσκαλο»

«Είχαμε πολλά παράπονα πως τα γαργαλούσε και τα έβαζε μέσα στην τάξη με λιακάδα και δεν τα άφηνε να βγουν έξω», είπε ένας πατέρας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Όπως είπε, μόλις χθες γνώρισε τον γυμναστή, ο οποίος και του αρνήθηκε τις κατηγορίες. «Υπάρχουν κι άλλοι που έχουν κάνει καταγγελία στην αστυνομία, αλλά δεν είναι επίσημο», σημείωσε. Παράλληλα, μία μητέρα τεσσάρων παιδιών που φοιτούν στο ίδιο σχολείο, τρία εκ των οποίων έχουν τον εν λόγω γυμναστή, ρώτησε χθες τα παιδιά της αν ισχύουν τα όσα βγήκαν στη δημοσιότητα και εκείνα της απάντησαν θετικά. «Όταν βγήκαν στη δημοσιότητα έπιασα τα παιδιά μου και τα ρώτησα τι ακριβώς γίνεται στην τάξη στη γυμναστική. Οι δύο μου είπαν πως τους γαργαλάει και ο τρίτος μου είπε πως ‘εμένα με γαργαλάει στην κοιλιά και ήθελε να μου πιάσει τα γεννητικά όργανα κι εγώ δεν τον άφησα’», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

 

 

Η ίδια πάντως, δεν πήγε στην Αστυνομία, αλλά στον Σύλλογο Γονέων και τον διευθυντή του σχολείου. «Στο σχολείο δεν είχαν καταλάβει τίποτα, γιατί τους είχε μέσα στην αίθουσα να κάνουν γυμναστική, δεν έκαναν έξω και τους έβαζε να γαργαλιούνται μεταξύ τους», είπε. «Κατέβασε την μπλούζα της 8χρονης κόρης μου ψάχνοντας για γρατζουνιά που δεν υπήρχε». Παράλληλα άλλος γονέας -από τους βασικούς καταγγέλλοντες- είπε ότι την ώρα του διαλείμματος ο γυμναστής ζήτησε από την 8χρονη κόρη του να καθίσει στα γόνατά του και κατέβασε την μπλούζα της «από πάνω προς τα κάτω για να δει μια γρατζουνιά, που δεν υπήρχε».

 

 

 

Στην άσκηση ποινικής δίωξης με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή, προχώρησε χθες η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του 30χρονου γυμναστή δημοτικού σχολείου. Η υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή ενώπιον του οποίου θα κληθεί να απολογηθεί ο κατηγορούμενος. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνέπεια διαταραχής Asperger. Οι αστυνομικοί έλαβαν συνολικά 8 μαρτυρικές καταθέσεις.

 

 

Διαβάστε ακόμα: 

Υπόθεση γυμναστή Ασπροπύργου: «Τα έβαζε να γαργαλιούνται μεταξύ τους και συμμετείχε και εκείνος»

Η στιγμή της σύλληψης του γυμναστή που παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθητές – Οργή των γονέων  

Φρίκη σε δημοτικό στον Ασπρόπυργο: Καθηγητής φυσικής αγωγής κατηγορείται ότι ασελγούσε σε περισσότερους από 50 μαθητές 

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This