Η στιγμή της σύλληψης του γυμναστή που παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθητές – Οργή των γονέων

Δίωξη για κακούργημα στον 30χρονο - Καταγγελίες που σοκάρουν: «Την είχε στα πόδια του και της κατέβασε την μπλούζα»

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως για την αρρωστημένη δράστη του 30χρονου γυμναστή στον Ασπρόπυργο που φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά τους μαθητές του στο σχολείο.

Μετά από τις καταγγελίες μαθητών και γονέων, ο 30χρονος συνελήφθη χθες από άνδρες της ΕΛΑΣ, ενώ όπως ανακοινώθηκε έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ από το υπ. Παιδείας. Σε βάρος του, ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή.

Την ίδια στιγμή σε βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το aspropyrgosnews.gr, καταγράφεται η στιγμή της σύλληψης του φερόμενου δράστη αλλά και η οργή των γονέων που διαμαρτυρήθηκαν εξαγριωμένοι έξω από το σχολείο.

Σύμφωνα με τους ίδιους, τα παιδιά τους κατήγγειλαν ότι ο γυμναστής τα γαργαλούσε και τα χάιδευε! Μάλιστα σε μια περίπτωση καταγγέλλεται ότι σήκωσε τη μπλούζα 8χρονης μαθήτριας με την πρόφαση να δει που γρατζουνίστηκε στο στήθος.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι έχει αναπηρία 67% καθώς έχει διαγνωστεί με Asperger και προσκόμισε ιατρική γνωμάτευση στις αρχές. 

Καταγγελίες που σοκάρουν

Όπως κατήγγειλαν οι γονείς 8χρονης μαθήτριας, ο γυμναστής είχε βάλει στα πόδια του το παιδί τους, της κατέβασε τη μπλούζα στην περιοχή του στήθους για να δει που είχε γρατζουνιστεί, ενώ το παιδί δεν είχε κανένα σημάδι.

Σε άλλη περίπτωση, μαθητής της Β Δημοτικού και παιδί της ΣΤ Δημοτικού κατήγγειλαν ότι ο συγκεκριμένος δάσκαλος συχνά προβαίνει σε θωπείες-χαϊδέματα στα παιδιά. Ακόμη, έχει καταγραφεί και περίπτωση που αγοράκι ηλικίας 11 ετών είπε στη μητέρα του πως ο καθηγητής έγραψε στον πίνακα της τάξης εκφράσεις προσβλητικές για το παιδί, όπως «είσαι γκέουλας», ενώ λεκτικά του είχε πει «είσαι ανώμαλος».

«Πήγαμε χθες στο σχολείο να τον ψάξουμε, στην αρχή το αρνήθηκε»

Πατέρας μαθήτριας του εν λόγω δημοτικού, μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, κάνοντας σαφές πως χθες έγινε η σχετική καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. «Η κόρη μου μου έκανε παράπονα ότι την γαργαλούσε. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, πρόκειται για περισσότερα από 50 παιδιά. Έγινε μία συγκέντρωση στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Άλλοι γονείς είπαν περισσότερα πράγματα. Χθες πήγαμε στο σχολείο, τον ψάξαμε. Ο κύριος το αρνήθηκε εκείνη την στιγμή, αλλά γνωρίζω πως τελικά το παραδέχτηκε. Η διεύθυνση μας ενημέρωσε ότι είναι ένας περίεργος άνδρας και μάλιστα του είχαν γίνει συστάσεις, αλλά εκείνος συνέχιζε τα δικά του», είπε ο πατέρας της μαθήτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γυμναστής συνελήφθη χθες το πρωί και κατηγορείται για Προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, την ώρα που στις Αρχές έχουν ήδη δοθεί ένορκες καταθέσεις από συνολικά εννέα γονείς μαθητών που κάνουν λόγο για περιστατικά παρενόχλησης. Παράλληλα, τα όσα γνωρίζει σχετικά κατέθεσε και ο διευθυντής του σχολείου.

Μετά τη σύλληψη του, ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνέπεια διαταραχής Asperger. Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης ο οποίος διέταξε να μεταχθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Σήμερα, ο 30χρονος γυμναστής πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This