«Σοβαρές υποψίες για αλκοόλ στον οργανισμό του οδηγού της μηχανής»: Νέα δεδομένα για το δυστύχημα του Βόλου

Εν αναμονή των τοξικολογικών αποτελεσμάτων, ο 33χρονος που παρέσυρε το άτυχο βρέφος, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Must Read

Το βασικό «κλειδί» που θα «ανοίξει» τον κύκλο των απαντήσεων αναφορικά με τις  συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος στον Βόλο, όπου χάθηκε ένα βρέφος, αναμένεται να δώσουν οι εξετάσεις αίματος του οδηγού. 

Ο δικηγόρος της οικογένειεας του άτυχου μωρού, το οποίο παρέσυρε στον θάνατο 33χρονος οδηγός μηχανής, άφησε σοβαρές υπόνοιες πως ο οδηγός οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, και οι τραγικοί γονείς περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Να σημειωθεί ότι ο οδηγός της μοτοσικλέτας, αμέσως μετά το δυστύχημα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έκανε εξετάσεις ούρων και αίματος. Παράλληλα, έχει αφεθεί ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα. «Είναι αδιανόητο σε πολυσύχναστους δρόμους πόλεων, δηλαδή σε κατοικημένες περιοχές, όπου η ταχύτητα των οχημάτων θα πρέπει να είναι η ελάχιστη και οι οδηγοί να οδηγούν με ιδιαίτερη σύνεση και προσοχή, να γίνονται θανατηφόρα ατυχήματα. Η οδός Ιάσονος είναι ένας πολυσύχναστος δρόμος, άπλετα φωτισμένος και είναι απορίας άξιο πώς ο οδηγός, εάν ήταν νηφάλιος, προξένησε το τροχαίο», σημείωσε με νόημα ο δικηγόρος της οικογένειας του βρέφους, Θανάσης Χαρμάνης«Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η ανάκριση, να έρθουν οι αιματολογικές εξετάσεις, να φανεί εάν υπήρχε αλκοόλ ή άλλες ουσίες στον οργανισμό του και βλέπουμε. Η κατάσταση της οικογένειας είναι τραγική, ο δε παππούς είναι ψυχικά αποδιοργανωμένος πλήρως», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

 

 

Ο δικηγόρος του 33χρονου, Νίκος Παπαπέτρου αναφερόμενος σε όσα λέγονται για οδήγηση υπό την επήρεια, είπε: «Ο πελάτης μου υποστηρίζει ότι οδηγούσε με ασφάλεια»και εξήγησε, «η μέθη δεν είναι προφανής και αν υπάρχει πρέπει να συνδέεται αιτιωδώς με το ατύχημα, υπάρχουν διαβαθμίσεις. Κάποιος που είναι μεθυσμένος και κινείται σύννομα δεν ευθύνεται για ατύχημα, άλλο η μέθη ως αδίκημα και άλλο η οδήγηση υπό την επήρεια και η πρόκληση ατυχύματος». «Ο εντολέας μου ειναι κατηγορηματικός ότι δεν έκανε κανέναν επικίνδυνο ελιγμό πριν το ατύχημα», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

 

 

Υπό την επήρεια αλκοόλ είχε συλληφθεί στο παρελθόν ο 33χρονος 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 33χρονος φέρεται να είχε συλληφθεί πριν από 11 χρονιά για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Συγκεκριμένα, το 2012 άνδρες τις Τροχαίας του είχαν περάσει χειροπέδες, καθώς σε έλεγχο που του έκαναν διαπίστωσαν ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

 

 

 

Την ίδια ώρα, ένα σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Το βίντεο δείχνει καρέ καρέ το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην οδό Ιάσονος, στον Βόλο, αλλά και τη θέση που είχε νωρίτερα ο 53χρονος με την σύζυγό του. Λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του δυστυχήματος υπάρχει διάβαση πεζών.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Νέο ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει τον εκσφενδονισμό του βρέφους στον Βόλο και τον ακαριαίο του θάνατο! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This