«Τις λυπάμαι» – Τι λέει ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου για τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση

Πώς κατάφερε να βρει τα συγκλονιστικά στοιχεία που οδήγησαν στην πρώην γυναίκα και την κόρη του

Must Read

«Παγωμένο» είναι το πανελλήνιο με τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Φαίης Μπακογιώργου η οποία βγήκε από το συρτάρι καθώς υπήρξαν στοιχεία που οδήγησαν στην σύλληψη της μητέρας, της αδερφής και την σπιτονοικοκυράς της για τον μαρτυρικό θάνατό της τον Οκτώβριο του 2021.

Οι τρεις γυναίκες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα και όλοι περιμένουν όσα θα πουν κατά τη διάρκεια των απολογιών τους καθώς στο φως έχουν βγει πολλά φρικιαστικά και αποτρόπαια στοιχεία σχετικά με όσα έκαναν στην 23χρονη που ήταν έγκυος όταν άφησε την τελευταία της πνοή.

Δείτε βίντεο:

 

Το μόνο πρόσωπο που στάθηκε στην αντίπερα όχθη είναι ο πατέρας της κοπέλας ο οποίος προσπάθησε με όσες δυνάμεις είχε να βρει τους πραγματικούς ενόχους και βρέθηκε μπροστά σε μια αδιανόητη αλήθεια.

Όπως δηλώνει τώρα ο Νίκος Μπακογιώργος, «θα δώσω και το αίμα μου για να πέσουν στο σκοτάδι αυτοί που σκότωσαν το παιδί μου».

Ο πατέρας της 23χρονης λέει τώρα πως δεν είχε καταλάβει όσα συνέβαιναν μέσα στο ίδιο το σπίτι του και η δικηγόρος του και ο ντετέκτιβ που έβαλε βρήκαν τα σοκαριστικά στοιχεία.

«Το μόνο που είχα καταλάβει και το φώναζα τότε στην αστυνομία ήταν ότι η κόρη μου, η Φαίη δεν πέθανε γιατί το παιδί μου ήταν υγιές, δεν είχε τίποτα», τονίζει.

 

Σχολιάζοντας την εμπλοκή της πρώην γυναίκας και της κόρης του στην υπόθεση κ. Μπακογιώργος λέει ότι ένιωσε χάλια και δεν μπορούσε να καταλάβει πως έγινε αυτό.

«Για μένα δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Λεγόμαστε άνθρωποι, έχουμε ηθικές αρχές στην  ζωή μας. Στην κοινωνία που ζούμε από τα αρχαία μας χρόνια υπήρχαν οι άνθρωποι που κοιτούσαν το καλό, αλλά υπήρχαν και άνθρωποι που κοιτούσαν το υλικό αγαθό. Πάντα στην ιστορία του πλανήτη σκότωναν το καλό και υπερτερούσε το ειδεχθές. Ο Θεός κατέβασε τον Χριστό στην γη να διδάξει συμπόνοια, αγάπη, καλοσύνη, αξιοπρέπεια και οι άνθρωποι τον σκότωσαν. Είμαστε χαμένοι».

Και κατέληξε μιλώντας στο newsit.gr:

«Σαν άνθρωπος τις λυπάμαι. Σαν πατέρας όμως θα δώσω ακόμα και την ψυχή μου και το αίμα μου, τα πάντα για να μπορέσω να πέσουν στο σκοτάδι εκεί που έριξαν το παιδί μου όλοι όσοι φταίνε για τον θάνατό της».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This