Χανιά: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δυο επιβαίνοντες του μικρού αεροσκάφους

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της πτώσης του ελαφρού διθέσιου αεροσκάφους

Must Read

Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες του μικρού αεροσκάφους που κατάπεσε αργά το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε στα Χανιά της Κρήτης, με τον ναυαγοσώστη Παύλο Λιτινάκη, ο οποίος ήταν εκείνος που τούς ανέσυρε, να ανακοινώνει στο zarpanews.gr τα δυσάρεστα νέα.

Με το που ανακοινώθηκε η πτώση του ελαφρού διθέσιου αεροσκάφους, στην περιοχή έλαβε χώρα μεγάλη επιχείρηση με συμμετοχή σκαφών του λιμενικού, ελικοπτέρου, καθώς και παραπλεόντων σκαφών. «Πριν μία ώρα για ένα σκάφος -αυτά τα ελαφρά σκάφη αερολέσχης- δικινητήριο, δόθηκε στίγμα ότι έπεσε περίπου μισό μίλι από την ακτή στο Μάλεμε, στο ύψος του ιστορικού αεροδρομίου του Μάλεμε στην θάλασσα», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Πλατανιά Χανίων, Γιάννης Μαλανδράκης, που από την πρώτη στιγμή έσπευσε στον τόπο του δυστυχήματος.

Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών μεταφέρθηκαν στο Κολυμπάρι και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ, προς το παρόν, τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Σημειώνεται πως την ώρα του δυστυχήματος, στην περιοχή έπνεαν ασθενείς άνεμοι εντάσεως 2 μποφόρ, κάτι που διευκόλυνε το έργο των διασωστών, αλλά, παράλληλα, προσδίδει διαστάσεις μυστηρίου γύρω από τα αίτια της τραγωδίας. Με βάση, πάντως, την εναέρια κυκλοφορία αεροπορίας, το ανεμόπτερο της αερολέσχης Δυτικής Αττικής ξεκίνησε από την περιοχή της Κωπαΐδας με προορισμό την πόλη των Χανίων.

*πηγή φωτο: zarpanews.gr 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This