Σοκάρει ο πατέρας της άτυχης Φαίης Μπακογιώργου: «Κανένας οίκτος. Όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, έτσι να πέσουν και αυτές»

Απίστευτες περιγραφές για τα βασανιστήρια που βίωνε η κόρη του

Must Read

Συντετριμμένος για τον θάνατο της κόρης του, αλλά και για τα όσα βίωσε στο πλευρό της ίδιας της της μητέρας και της αδελφής της, μιλά ανοιχτά ο πατέρας της νεαρής εγκύου που βρέθηκε νεκρή στην Κυψέλη το 2021.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Φαίης, δηλώνει ότι δικαιώθηκε δύο χρόνια μετά τον θάνατο της κόρης του, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στην εξιχνίαση της δολοφονίας της. Ο ίδιος φάινεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έρευνα που πραγματοποίησε μαζί με τη βοήθεια ειδικών ερευνητών, ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε η κόρη του. Μάζεψε όλα τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει από την έρευνα που πραγματοποίησε πριν από ένα χρόνο και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. «Είχαμε από την αρχή πολλούς μάρτυρες οι οποίοι είχαν βάλει στο κάδρο τα υπόλοιπα δύο άτομα. Τι να σας πω, είμαι χάλια…», είπε ο πατέρας. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν είχε κάποια δείγματα για την κακομεταχείριση της κόρης του: «Πάντα τσακώνονταν, αλλά δεν ήξερε ότι κακομεταχειρίζεται με τέτοιο τρόπο. Οι φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα έφτασαν στα χέρια μου από την σπιτονοικοκυρά μαζί με ένα χαρτί που έλεγε ότι την είχαν πάει στο νοσοκομείο. Μου είχανε πει ότι είναι από τροχαίο. Εγώ φυσικά δεν το πίστεψα γιατί φαίνεται έτσι κι αλλιώς. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι όμως γιατί και η ίδια δεν το έλεγε. Πήγα μέχρι και στην Τροχαία, όμως δεν υπήρχε τίποτα». Συνεχίζοντας, ο πατέρας της αδικοχαμένης Φαίης, ανέφερε ότι πρόσφατα έμαθε ότι έχει και τρίτο εγγόνι. «Το έμαθα όταν πήγα να βγάλω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάσταση εδώ στον Δήμο. Εκεί μου το είπαν», ανέφερε με νόημα. Όσον αφορά για την ενδεχόμενη τιμωρία των κακοποιητών της κόρης του ο πατέρας δήλωσε: «το πρώτο που ήθελα έγινε καθώς συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του παιδιού μου. Τώρα, είναι ένα μεγάλο χτύπημα για εμένα και για το άλλο μου το παιδί. Όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, έτσι να πέσουνε και αυτές. Αν το δικαστήριο αποφασίσει πως είναι ένοχοι, τότε δεν δείχνω οίκτο». Καταλήγοντας ανέφερε με τρεμάμενη φωνή πως «ήταν απάνθρωπο. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Ό,τι και να γίνει, είναι παιδί σου. Μιλάω εγώ και το λέω, πόσο μάλλον για μάνα που το βγάζει από μέσα της. Άλλοι πέφτουν στα ναρκωτικά, γίνονται οι χειρότεροι δολοφόνοι και η μάνα και ο πατέρας είναι δίπλα τους». 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Υπόθεση 23χρονης Φαίης: «Αν άνοιγαν τα στόματα και γίνονταν γρήγορα οι ενέργειες, θα ζούσε!» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This