Κλ. Μαρουσάκης: «Μπαίνουμε σε τροχιά διαδοχικών κυμάτων κακοκαιρίας, με μεγάλο όγκο βροχής»

Must Read

Προ των πυλών βρίσκονται διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας, τα οποία θα συνοδεύονται από βροχές και καταιγίδες. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη, μία νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα, με μεγάλο όγκο βροχής, η οποία ωστόσο, θα περάσει σχετικά γρήγορα.

Συγκεκριμένα, από το πρωί στη δυτική Ελλάδα ήδη έχουν ξεκινήσει βροχές, οι οποίες, όσο περνούν οι ώρες, θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες ενώ σταδιακά θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές μέχρι και αργά το βράδυ. Παράλληλα, ο νοτιάς επιμένει και ενισχύεται με τοπικά πολύ ισχυρές εντάσεις ενώ οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μια μικρή πτώση κοντά στους 22 -25 βαθμούς.

«Στην Αττική αναμένουμε προς το βράδυ να έχουμε βροχές και πιθανόν και καταιγίδες και το φαινόμενο θα ολοκληρωθεί τις πρωινές ώρες του Σαββάτου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με τοπικά ισχυρές εντάσεις και ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 23 βαθμούς Κελσίου», είπε ο μετεωρολόγος και συνέχισε:

«Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχοπτώσεις προς το βράδυ και οι άνεμοι θα έχουν νότιες διευθύνσεις και θα ενισχυθούν, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου».

Διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας

Ο ίδιος είπε πως αύριο θα είναι μια μέρα που το κύμα κακοκαιρίας θα καταλήξει στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και θα ανοίξει στις επόμενες περιοχές. «Την Κυριακή ωστόσο, ενώ ο καιρός θα ξεκινήσει με καλές διαθέσεις, από τα δυτικά προς τα ανατολικά θα έχουμε βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες από το απόγευμα και στη συνέχεια», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε σαφές πως μπαίνουμε σε μια τροχαία διαδοχικών κυμάτων κακοκαιρίας, που θα περνάνε γρήγορα αλλά σε τοπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρχουν και προβλήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This