«Την είχα σαν παιδί μου» έλεγε η σπιτονοικοκυρά για την Φαίη – Η εμπλοκή της σε σπείρα – Ποια ήταν η Χριστίνα;

Οι αποκαλύψεις της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ανατριχιάζουν

Must Read

Συγκλονιστικές ήταν οι αποκαλύψεις για την σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου η οποία βρίσκεται πλέον στο κέντρο των ερευνών για τον θάνατό της από την χθεσινή εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η 67χρονη η οποία συνελήφθη μαζί με την 64χρονη μητέρα και την 23χρονη αδελφή του άτυχου θύματος φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» σπείρας που εκμεταλλευόταν ανήμπορες και ευάλωτες γυναίκες.

Η σπιτονοικοκυρά είχε εμφανιστεί ως στοργική και τρυφερή απέναντι στην νεαρή Φαίη.

«Το είχα το κορίτσι δύο χρόνια και την έπαιρνα παντού μαζί μου. Και να σας λένε τώρα οι γείτονες ότι ήταν χτυπημένη και ζούσε σε κακές συνθήκες; Και εμείς το βλέπαμε και ξέραμε ποιος  χτύπαγε την Φαίη… Δεν ξέρει κανείς τον δικό μου πόνο.

Πριν έρθουν οι άλλοι εδώ στο σπίτι η κοπέλα ήταν χαρούμενη. Είχε θέμα με την οικογένειά της, με τον πατέρα της, την μητέρα της, την αδερφή της και τα παιδιά της…», δήλωνε στην εκπομπή η οποία είχε εντοπίσει πρώτη την Φαίη στα αζήτητα.

Μάλιστα, η αγάπη της για την 21χρονη «ξεχείλιζε» τόσο πολύ που την αποκάλεσε «δικό της παιδί» και τόνιζε πόσο πολύ την πρόσεχε.

Η σπιτονοικοκυρά έπαιρνε στην εκπομπή όταν αναζητούσε την Φαίη και ρωτούσε με ποιο δικαίωμα γινόταν η αναζήτηση, αφού εκείνη είχε επιλέξει μια άλλη ζωή.

Δείτε τις δηλώσεις της:

Η σοβαρή μαρτυρία για τη σπείρα

Ωστόσο, στο φως ήρθε μια σοβαρή μαρτυρία σχετικά με τον ρόλο της σπιτονοικοκυράς στον θάνατο της Φαίης και την εμπλοκή της στην σπείρα.

«Εγώ υποψιάζομαι ότι τους έμεινε η κοπέλα από τα πολλά χτυπήματα. Όπως το έπαθε και η κακομοίρα η Χριστίνα, η πιο μεγάλη που έμενε εκεί. Από τα πολλά χτυπήματα, πήγε κι αυτή η γυναίκα. Την κοπέλα την χτύπαγε η σπιτονοικοκυρά, κανένας άλλος. Πρέπει κάποιος να τις βοήθησε να πετάξουν το πτώμα στον δρόμο. Οι ίδιες έλεγαν ότι φοβούνται τον Πακιστανό που σκότωσε την Φαίη», είχε αναφέρει ο μάρτυρας στην εκπομπή.

Τι έλεγαν οι γείτονες για την 67χρονη 

Η εκπομπή είχε βρεθεί στην πολυκατοικία «κολαστήριο» που έμενε η Φαίη και όσα είπαν οι γείτονες για την κατάσταση της νεαρής είναι πραγματικά σοκαριστικά.

«Τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια την έβλεπα σε αυτήν την κατάσταση. Γι’ αυτό και μου είχε γεννηθεί το ερώτημα πως είναι δυνατόν συνέχεια να χτυπάει, να πέφτει, να γλιστράει και την είχα δει πολλές φορές στην Φωκίωνος Νέγρη να ζητιανεύει», είπε μια μάρτυρας.

Λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή της Φαίης η ίδια είδε την αστυνομία έξω από το σπίτι της καθώς μια κυρία είδε τα παιδιά να κρέμονται από το μπαλκόνι και να πετάνε αντικείμενα αλλά κανείς δεν απάντησε όταν χτύπησε την πόρτα.

«Την Φαίη την είδε κάποιος στη γειτονιά υποβασταζόμενη, σε άθλια κατάσταση, ξυλοκοπημένη, κοντοκουρεμένη και μετά από δυο μέρες εξαφανίστηκε», είπε η μάρτυρας.

Στο φως έρχεται και η υπόθεση της Χριστίνας, μιας ακόμη γυναίκας που ζούσε μαζί με την Φαίη και την σπιτονοικοκυρά και ήταν και εκείνη συνέχεια ξυλοκοπημένη.

Μάρτυρας είδε να την σπρώχνουν σχεδόν σε διερχόμενα οχήματα, να τραυματίζεται, ώστε να λαμβάνουν αντίτιμα από τους οδηγούς, για να μην φωνάξουν την αστυνομία.

«Για ένα διάστημα συνυπήρχε η Φωτεινή μαζί με τη Χριστίνα. Η Χριστίνα τελευταία φορά που την είδα ήταν και αυτή σε άθλια κατάσταση. Από το πολύ ξύλο δεν έβλεπε…»

Δείτε επίσης:

Νέες αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια της Φαίης – Στο κέντρο της έρευνας η σπιτονοικοκυρά

Σοκάρει ο πατέρας της άτυχης Φαίης Μπακογιώργου: «Κανένας οίκτος. Όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, έτσι να πέσουν και αυτές»

Υπόθεση 23χρονης Φαίης: «Αν άνοιγαν τα στόματα και γίνονταν γρήγορα οι ενέργειες, θα ζούσε!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This