Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ – Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε παραλία της Αλεξανδρούπολης

Τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας δεν έχουν γίνει γνωστά

Must Read

Μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων ανασύρθηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου σε παραλία της Αλεξανδρούπολης. Στην Ελληνική Αστυνομία σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε έρευνα για το τραγικό συμβάν.

Η σορός ανασύρθηκε από άνδρες του Λιμενικού και της ΕΛ.ΑΣ, που έσπευσαν κατόπιν κλήσης σε παραλία δυτικά του λιμανιού της πόλης κοντά στο κτήριο Ναυτοπροσκόπων. Στην συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου.

Οι Αρχές της Αλεξανδρούπολης διεξάγουν έρευνα για το τραγικό συμβάν και τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας ενώ φως στα αίτια του θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This