Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του συγκυβερνήτη του μονοκινητήριου που κατέπεσε στο Μάλεμε

Ακαριαίος ο θάνατος των δύο επιβαινόντων σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση των ειδικών

Must Read

Ανακοινώθηκε η έκθεση του ιατροδικαστή για την αιτία θανάτου του Κωνσταντίνου Καραμπίνη, συγκυβερνήτη του μοιραίου μονοκινητήριου αεροσκάφους που το απόγευμα της Παρασκευής κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή κοντά στο Μάλεμε στα Χανιά της Κρήτης, σύμφωνα με την οποία ο 61χρονος έχασε τη ζωή του από πνιγμό μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα πάντα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, σε πνιγμό μετά από λιποθυμικό επεισόδιο οφείλεται και ο θάνατος του Θεόδωρου Πάντου, του 60χρονου κυβερνήτη του αεροσκάφους. Οι δύο άτυχοι άνδρες, έμπειροι πιλότοι και πολύ καλοί φίλοι, ανασύρθηκαν νεκροί από ναυαγοσώστη που έσπευσε στον τόπο του ατυχήματος, ο οποίος τους βρήκε δεμένους στα καθίσματά τους.

Πλέον απομένει το πόρισμα της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, στην οποία συμμετέχει η ΥΠΑ και η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας, το οποίο αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια της πτώσης του ελαφρού αεροσκάφους της αερολέσχης Δυτικής Αττικής. Σημειώνεται πως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του neakriti.gr, στα Χανιά ταξίδεψε και ειδικός του Εθνικού Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών, προκειμένου να λάβει πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες και να συλλέξει στοιχεία για τις συνθήκες συντριβής του αεροσκάφους.

Με βάση, πάντως, την πρώτη εκτίμηση των ειδικών, το αεροσκάφος κατέπεσε με το μπροστινό τμήμα του επιφέροντας ακαριαίο θάνατο στους δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι δεν πρόλαβαν καν να αντιδράσουν, όπως πιστοποιεί και το γεγονός ότι βρέθηκαν δεμένοι στα καθίσματα τους.

*πηγή φωτο: neakriti.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This