Nέα ανατροπή και αλαλούμ στην υπόθεση του πατρός Αντωνίου – Τι δηλώνει η πρεσβυτέρα

Η μητέρα του 19χρονου δήλωσε ότι ουδέποτε ανασκεύασε και έκανε λόγο για πλαστογραφία

Must Read

Αλαλούμ στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» και του πατρός Αντωνίου Παπανικολάου εν αναμονή του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για την παραπομπή του ή μη σε δίκη. Ο ιδρυτής της ΜΚΟ κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Η υπεράσπιση του ιερέα κατέθεσε στην ανακρίτρια συμπληρωματικό υπόμνημα, στο οποίο περιλαμβάνεται ιδιόχειρη επιστολή ενός από τους δύο καταγγέλλοντες δηλώνοντας ότι εξαναγκάστηκε να πει ψέματα για τον κατηγορούμενο.

Ανατροπή στην «Κιβωτό του Κόσμου»: «Ποτέ δε με πείραξε», λέει τώρα ένας εκ των βασικών κατηγόρων του πατρός Αντωνίου!

Ωστόσο, η μητέρα του 16χρονου δήλωσε σήμερα ότι ουδέποτε ανασκεύασε την αρχική του τοποθέτηση και έκανε λόγο για πλαστογραφία του εγγράφου, με τον δικηγόρο της να προαναγγέλλει μηνύσεις. «Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά. Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν και ψυχολογικά και σωματικά. Δεν υπάρχει η επιστολή. Είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» ανέφερι η μητέρα του ανηλίκου στον Live News.

Ο δικηγόρος της μητέρας του καταγγέλλοντος επισήμανε ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις για «το συκοφαντικό, ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα ότι η κατάθεση του ανήλικου θύματος του πατέρα Αντώνιου έχει ανακληθεί».

 

 

Η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή δήλωσε στην ΕΡΤ: 

«Σήμερα για πρώτη μέρα μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και μετά από όλη αυτή την λάσπη που έχουμε υποστεί ο πατήρ Αντώνιος κι εγώ, που νιώθουμε ευτυχισμένοι γιατί ακριβώς αρχίζει να φαίνεται η αλήθεια, δηλαδή είναι αυτή που ξέραμε ούτως η άλλος από την αρχή αλλά αυτήν την στιγμή επιβεβαιώνεται κιόλας».

Όπως επισημαίνει, ο πατέρας Αντώνιος και αυτή συγχωρούν τους δύο καταγγέλλοντες κάνοντας λόγο για πιέσεις που δέχτηκαν από άλλους.

«Έστω και λίγο αργά τα παιδιά αρχίζουν και καταλαβαίνουν το λάθος τους, και αρχίζουν και μετανοούν γι’ αυτό. Χάρηκα πάρα πολύ από τη δήλωση του μικρού, γιατί ζήτησε να πάει αυτή η δήλωση κατευθείαν στον πατέρα Αντώνιο, του ζήτησε πολλές φορές συγνώμη και αυτό δείχνει ότι μετάνιωσε» πρόσθεσε η πρεσβυτέρα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This