Σε… τσίρκο μετέτρεψε τη δικαστική αίθουσα ο Αλέξης Κούγιας στη δίκη της Πισπιρίγκου

«Να πάει στο διάολο η κατηγορούμενη, η Δικαιοσύνη είναι το θέμα!»

Must Read

Ολομέτωπη επίθεση έκανε ο Αλέξης Κούγιας εντός των δικαστικών αιθουσών στην πρόεδρο του δικαστηρίου. Ο ίδιος τής καταλόγισε υπόνοιες μεροληψίας κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδίκασης της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου, ζητώντας την εξαίρεσή της.

 

 

Μεγάλη ένταση επικρατεί στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπου σήμερα αναμενόταν η απολογία της κατηγορουμένης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Ο συνήγορος υπεράσπισης με αιχμηρές δηλώσεις ζητούσε επιμόνως την εξαίρεση της Προέδρου του δικαστηρίου. Μετά από τις επιθετικές του δηλώσεις, βγήκε εκτός εαυτού…  

 

 

«Αρνηθήκατε με ανήθικο τρόπο…»

«Είναι κράτος δικαίου αυτό που ζούμε; Τη συνέλαβαν χωρίς τίποτα! Έβγαιναν στις κ…εκπομπές και καταδίκαζαν!» είπε ο κ. Κούγιας, ενώ είχε ζητήσει την εξαίρεση της προέδρου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Μαρίνας Ευαγγέλου! «Ήδη από την πρώτη ημέρα της συνεδρίασης αρνήθηκε την κλήση προς κατάθεση σειράς σημαντικών μαρτύρων, την προσκόμιση των τριμηνιαίων καταστάσεων φαρμάκων. Μολονότι στην πορεία της δίκης προέκυψαν και αλλά αιτήματα, όπως η επανεξέταση μαρτύρων, γονιδιακός έλεγχος, νέες τοξικολογικές εξετάσεις, η πρόεδρος προέβη στις συμπεριφορές ενδεικτικές της αμεροληψίας της» σημείωσε ο κ. Κούγιας. «Αφιέρωσε μεγάλο χρόνο για εξέταση νοσηλευτριών, ενώ εμένα μου στέρησε την εξέταση τριών σημαντικών μαρτύρων. Ρωτούσε για τη συναισθηματική κατάσταση της κατηγορούμενης και τις αντιδράσεις της. Της ρωτούσε αν ήταν ψύχραιμη ή εκδηλωτική κι αν κατά τη γνώμη των νοσηλευτριών η κατάληξη του παιδιού ήταν αναμενόμενη! Ρωτούσε για ιατρικά θέματα τις νοσοκόμες! Υπέβαλε ερωτήματα για την ιστολογική έκθεση του κ. Θεοχάρη, στον ιατροδικαστή Μπουζιάνη και στον καθηγητή Ράϊκο, από τις καταθέσεις των οποίων προέκυπτε η ανάγκη κλήσης του κ. Θεοχάρη για να καταθέσει. Όμως, απέρριψε το σχετικό αίτημα» υπογράμμισε ο συνήγορος της 34χρονης. Το δριμύ κατηγορώ του Αλέξη Κούγια σε βάρος της προέδρου συνεχίστηκε με τον ποινικολόγο να κάνει λόγο για επηρεασμό του δικαστηρίου από την εκείνη. «Επηρέασε -δίκη μου κρίση είναι- και τις δυο προέδρους και τους ενόρκους. Είναι πρωτοφανές για δίκαια αιτήματα να εκδίδονται απορριπτικές αποφάσεις!». Τα βέλη του έστρεψε κατά της προέδρου και για την απόρριψη του αιτήματος του για νέα κλήση του καθηγητή Ράικου, στον οποίο ο ίδιος είχε να θέσει αρκετές ερωτήσεις που θα «φώτιζαν» -κατά τον ίδιο- την υπόθεση. «Σας είπα ότι έχω να κάνω θεραπεία κι εσείς είπατε ότι δεν θα τον ξαναφέρετε το μάρτυρα! Ποιος είστε; Ούτε ο Θεός δεν μπορεί να το κάνει αυτό! Τολμώ να το πω… να μη σας τύχει ποτέ αυτό το πράγμα! Είναι ανήθικο. Διακόψαμ 4 ημέρες επειδή είχατε κορονοϊο και δεν διακόψαμε μια μέρα επειδή εγώ έχω καρκίνο!» είπε φανερά φορτισμένος ο κ. Κούγιας χαρακτηρίζοντας στη συνέχεια «επιστημονικό απατεώνα», «συνταξιούχο φοιτητή» τον Νίκο Ράικο και προκαλώντας τον να του κάνει μήνυση. «Να πάει στο διάολο η κατηγορούμενη! Η Δικαιοσύνη είναι το θέμα! Έχει καταρρακωθεί! Είναι κράτος δικαίου αυτό που ζούμε; Τη συνέλαβαν χωρίς τίποτα! Κι έβγαινε ο υπουργός και πανηγύριζε! Και έβγαιναν στις κ…εκπομπές και καταδίκαζαν!» συνέχισε ο κ. Κούγιας και ξέσπασε λέγοντας ότι μόλις ακούγεται το όνομα Πισπιρίγκου «ούτε η αδελφή της δε μπορεί να βρει δουλειά!» και καταλήγοντας πως «αν ο κύριος Τσιάρας και η παρέα του ήθελαν μια γυναίκα στη φυλακή, ας έβρισκαν άλλη». Το δικαστήριο διέκοψε προκειμένου να προτείνει η εισαγγελέας επί του παραδεκτού της αίτησης.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Νέα τερτίπια Κούγια: Στο «παρά πέντε» αίτημα εξαίρεσης κατά της προέδρου του δικαστηρίου για να μην καταθέσει η Πισπιρίγκου!  

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This