Τσάκωσαν Ελβετίδα με 37 κιλά κάνναβης στο αεροδρόμιο

Ερχόταν από την Βαρκελώνη με πτήση μέσω Ζυρίχης

Must Read

Γεμάτες με ναρκωτικά και όχι ρούχα όπως συνηθίζεται ήταν οι βαλίτσες μιας 30χρονης από την Ελβετία η οποία έφτασε στη χώρα μας από την Βαρκελώνη με πτήση μέσω Ζυρίχης!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, υπήρχαν πληροφορίες για την δράση της γυναίκας από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών το οποίος για την υπόθεση συνεργάστηκε με το γραφείο D.E.A. της πρεσβείας των ΗΠΑ.

Έτσι, στελέχη της ΕΛΑΣ βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» γνωρίζοντας την πτήση που θα έπαιρνε η 30χρονη για να βρεθεί στην χώρα μας.

Στην έρευνα που έγινε στις αποσκευές της βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 37 κιλά ακατέργαστης κάνναβης σε 4 νάιλον συσκευασίες και κινητό τηλέφωνο.

Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στην αλλοδαπή με τις κατηγορίες της παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών κα πήρε το δρόμο για τον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες χθες (14-11-2023) στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 30χρονη αλλοδαπή για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών από χώρες της Ευρώπης μέσω αεροπορικών οδών, κατόπιν διερεύνησης και ανάλυσης πληροφοριών και συνεργασία με το γραφείο D.E.A. της Πρεσβείας των Η.Π.Α., εντοπίστηκε η κατηγορουμένη και πιστοποιήθηκε η εγκληματική της δράση.

Από έρευνα σε -2- αποσκευές που κατείχε η 30χρονη, κατά την άφιξή της με πτήση προερχόμενη από την Ελβετία, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

37- κιλά ακατέργαστης κάνναβης σε -4- νάιλον συσκευασίες και
 κινητό τηλέφωνο.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This