Μπίκα σε μπελάδες – Από θύμα βιασμού, μετατράπηκε σε θύτη αρπαγής

Η 26χρονη, που είχε καταγγείλει τον βιασμό της σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, κατηγορείται για την αρπαγή του διοργανωτή του πάρτι 

Must Read

Από θύμα βιασμού σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε… θύτη αρπαγής η 26χρονη Γεωργία Μπίκα. Η νεαρή γυναίκα κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε κακουργηματική αρπαγή που διέπραξε μαζί με τέσσερα άτομα σε βάρος του διοργανωτή του επίμαχου πάρτι Μάνου Παπαδόπουλου.

Εκτός από το κακούργημα της αρπαγής, οι κατηγορούμενοι διώκονται και για άλλα αδικήματα, κατά περίπτωση, όπως επικίνδυνη σωματική βλάβη, απλή σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση και παράνομη πρόσβαση σε πληροφοριακό σύστημα.

Μάνος Παπαδόπουλος

Την αρπαγή και τον ξυλοδαρμό του είχε καταγγείλει ο διοργανωτής του επίμαχου πάρτι, λίγες ημέρες μετά όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας για όσα φέρεται ότι υπέστη στο ξενοδοχείο η 26χρονη. Σύμφωνα με μήνυση που υπέβαλε, τον απήγαγαν και τον χτύπησαν, λίγες ώρες μετά την έναρξη της ποινικής έρευνας για την καταγγελία περί βιασμού της κοπέλας από γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας κατά τη διάρκεια του πάρτι που είχε διοργανώσει ο ίδιος σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της συμπρωτεύουσας, την Πρωτοχρονιά του 2022.

Ύστερα από μήνυσή του διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Αστυνομία. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος των κατηγορουμένων. Ανάμεσα στους κατηγορουμένους για την υπόθεση της αρπαγής του διοργανωτή του πρωτοχρονιάτικου πάρτι είναι ο 51χρονος Χρήστος Καραθανάσης, πρώην εργοδότης της κοπέλας και ιδιοκτήτης της Royal Sugar, καθώς και ένας δεύτερος επιχειρηματίας, οι οποίοι είχαν καταθέσει υπέρ της Μπίκα στο πλαίσιο της ανάκρισης για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού.

Χρήστος Καραθανάσης

Οι εμπλεκόμενοι κατηγορούνται ότι απήγαγαν τον μηνυτή και την επόμενη μέρα ο 51χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος φαίνεται ότι διατηρούσε σχέση με την 25χρονη, φέρεται πως τον επιβίβασε στο αυτοκίνητό του μαζί με δύο συγκατηγορουμένους του. Εκεί φέρεται ότι τον εξύβρισε και τον χτύπησε με πιστόλι, ενώ στη συνέχεια τον οδήγησε στο διαμέρισμά του, όπου τον απείλησε.

Επιπλέον, τον υποχρέωσε να αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα ονόματα των μελών της παρέας από την Αθήνα που συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, κατονομάζοντάς τους ως εμπλεκόμενους στον δήθεν βιασμό της κοπέλας.

Χθες παρουσιάστηκαν ενώπιον της 6η Τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης η Γεωργία Μπίκα και οι δύο επιχειρηματίες συγκατηγορούμενοί της, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στο τέλος του μήνα.

Υπενθυμίζεται πως η Γεωργία Μπίκα είχε καταγγείλει ότι, ενώ δεν είχε τις αισθήσεις της, υπέστη ομαδικό βιασμό στη σουίτα του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι. Ομως, ύστερα από ανάκριση που διενεργήθηκε για την υπόθεση, η καταγγελία δεν επιβεβαιώθηκε και η δικογραφία κατέληξε στο αρχείο με βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο απάλλαξε τον 27χρονο εμπλεκόμενο γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στην Ελλάδα.

Στην πρότασή της προς το δικαστικό συμβούλιο η εισαγγελέας Κυριακή Κλιάμπα είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως η Γεωργία Μπίκα «έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This