«Οι Φίλοι του Παιδιού»: 23o Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Must Read

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» πραγματοποιεί και φέτος το
καθιερωμένο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, 2 & 3 Δεκεμβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό, Πειραιώς & Ερμού.

Για 23η χρονιά, θα έχουμε την πολύτιμη συμμετοχή Πρεσβειών οι οποίες μας δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψουμε και να γνωρίσουμε τοπικές γεύσεις, μουσικές, ήθη και έθιμα των χωρών τους.

Σε ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, οι επισκέπτες μας μπορούν να αποκτήσουν από σπιτικά γλυκά και χριστουγεννιάτικα στολίδια μέχρι βιβλία και παιχνίδια, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το πολύτιμο έργο του Σωματείου, αφού σημαντικό μέρος των οικονομικών πόρων του προέρχονται από τα έσοδα αυτά.

Οι Πρεσβείες που θα συμμετάσχουν στο Bazaar μας, μέχρι τώρα, είναι οι κάτωθι:

Αργεντινή, Γκάνα, Μπαγκλαντές, Κίνα, Κύπρος, Κολομβία, Αίγυπτος, Αιθιοπία, Γκάμπια, Ουγγαρία, Ινδονησία, Ιταλία ,Ακτή Ελεφαντοστού , Κουβέιτ, Λιθουανία, Μαδαγασκάρη, Μολδαβία, Πακιστάν, Παναμάς, Παλαιστίνη, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ν. Αφρική, Σλοβακία, Ταϊλανδή, Τουρκία, Ουκρανία, Βιετνάμ και Laasa μέχρι στιγμής.

Σας περιμένουμε όλους στην πιο χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης. Βοηθήστε μας να προσφέρουμε περισσότερη αγάπη και πιστέψτε μας: τα χαμόγελα των παιδιών που θα στηρίξετε, θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή σας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This