Παντρεύονται στις 7 Δεκεμβρίου Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα – Ποια εικαστικός θα είναι μια εκ των κουμπάρων

Οσα αποκάλυπτε ο γαμπρός στην «espresso» πριν από μερικούς μήνες για τη ζωή του με τη star

Must Read

Είναι γεγονός και μάλιστα χαρμόσυνο: ο Πέτρος Κόκκαλης θα… το πάρει το κορίτσι! Ο γνωστός επιχειρηματίας και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να επισημοποιήσει την πολύχρονη σχέση του με μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, τη Δήμητρα Ματσούκα.
Η είδηση αποκαλύφθηκε πανηγυρικά χθες μέσα από τη γαμήλια αναγγελία του ζευγαριού, που δημοσιεύτηκε σε αθλητική εφημερίδα. Οπως αναφέρεται μάλιστα σε αυτήν, ο γάμος του Πέτρου Κόκκαλη (του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα) με τη Δήμητρα Ματσούκα (του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλώνη) θα γίνει στην Αθήνα, δίχως όμως να γνωστοποιείται κάποια άλλη σχετική λεπτομέρεια.

Η «Espresso» αποκαλύπτει σήμερα την πληροφορία ότι η επισημοποίηση του ειδυλλίου του γοητευτικού ευρωβουλευτή με τη λαμπερή πρωταγωνίστρια έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, καθώς επίσης και την ταυτότητα της μιας κουμπάρας του ζεύγους: πρόκειται για τη Μαρία Βλάχου Αντελμαν, εκλεκτή φίλη του γαμπρού από τη σχολή Μωραΐτη, με την οποια διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις πλέον και η Δήμητρα. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό οι δύο γυναίκες εθεάθησαν να τρώνε μαζί στη Ράτκα στο Κολωνάκι. Η Μαρία Αντελμαν θεωρείται από τις σημαντικότερες εικαστικούς της γενιάς της, διαθέτει μεταπτυχιακό στις Καλές Τέχνες από το πανεπιστήμιο Columbia και είναι εγκατεστημένη στη Νέα Υόρκη εδώ και πολλά χρόνια.

Η εικαστικός Μαρία Βλάχου Αντελμαν

Η ίδια έχει παρουσιάσει εκθέσεις της τόσο στην Αμερική όσο και στην Ελλάδα. Τώρα δεν ξέρουμε αν η ημερομηνία με τον αριθμό 7 βόλευε και τους δυο, μια και ο ευρωβουλευτής (ο οποίος απόψε σημειωτέον θα μιλήσει στην εκπομπή «Επίλογος» του Απόστολου Μαγγηριάδη στο ΕΡΤNEWS για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα δικά του σχέδια) έχει τα πηγαινέλα στις Βρυξέλλες ή έχει και… σημειολογικό χαρακτήρα λόγω Ολυμπιακού, όμως το σίγουρο είναι πως η σχέση τους θα επισφραγιστεί με τον πιο γλυκό τρόπο! Μπορεί λοιπόν στον ΣΥΡΙΖΑ να σφάζονται και να αλληλοσπαράσσονται όμως η προσωπική ζωή του Κόκκαλη δεν μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη όπως αυτή της Κουμουνδούρου! Το αντίθετο μάλιστα!

Η σχέση της Δήμητρας Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη μετράει πλέον κάτι παραπάνω από επτά χρόνια. Οι δυο τους βέβαια έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση το 2017, με την ηθοποιό να στέκεται στο πλευρό του επιχειρηματία στον γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη. Στα χρόνια που ακολούθησαν το ζευγάρι προσπάθησε, όσο γινόταν, να μένει μακριά από τα φλας, πραγματοποιώντας σπάνια κοσμικές εξόδους. Η εν λόγω τακτική άλλαξε από πέρυσι, με τον επιχειρηματία και την ηθοποιό να… χαλαρώνουν ως προς το κομμάτι της δημοσιότητας. Τον περασμένο Φεβρουάριο μάλιστα ο Πέτρος Κόκκαλης αναφέρθηκε πρώτη φορά στη σχέση του με τη Δήμητρα Ματσούκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso» και την πολιτική συντάκτρια Βίβιαν Μπενέκου. «Είναι σημαντικό πως τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει και έχουν δρομολογήσει σε έναν βαθμό τη δική τους ζωή. Δεν ξέρω πώς θα μπορούσα ως πατέρας μικρότερων παιδιών να ζω ανάμεσα σε τρεις χώρες, με μια βαλίτσα στο χέρι. Η Δήμητρα έχει επίσης ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, με το θέατρο και την τηλεόραση, αλλά βρίσκουμε τον χρόνο με αμοιβαία προσπάθεια και αρκετές υποχωρήσεις» είχε πει χαρακτηριστικά τότε ο επιχειρηματίας, που θα ντυθεί γαμπρός για δεύτερη φορά τον επόμενο μήνα.

Λόγια αγάπης

Από την πλευρά της η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία, όπως λένε πολλοί τηλεθεατές, φέτος παίζει τον τηλεοπτικό ρόλο της ζωής της στο σίριαλ «Ψυχοκόρες», είχε μιλήσει κι εκείνη προ ολίγων μηνών για τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη.

«Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο κυπριακό talk show του Τάσου Τρύφωνος «Τετ α τετ». Μπορεί να μην έχουν αποκτήσει παιδιά μαζί, ωστόσο τον περασμένο Απρίλιο ο Πέτρος και η Δήμητρα έγιναν πνευματικοί γονείς του γιου της αδελφής της ηθοποιού Μαρίας Ματσούκα και του άντρα της Θέμη Γιαννιτσά, τον οποίο και βάφτισαν από κοινού στο Γκολφ της Γλυφάδας, με τον νεοφώτιστο να παίρνει το όνομα Ραφαήλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This