Μεγαλογιατρός αλλεργικός στις… λίρες

Μεγαλογιατρός έδωσε 35.000 ευρώ σε Ρομά για χρυσά νομίσματα και πήρε... «2ευρα» και πυροβολισμούς για εκφοβισμό

Must Read

Χειρίστης μορφής… αλλεργία έπαθε πολύ γνωστός αλλεργιολόγος της Λάρισας, αφού η σίγουρη «επένδυση» με τις χρυσές (πλην κάλπικες) λίρες που πήγε να αγοράσει απ’ τη μαφία των τσιγγάνων τού στοίχισε ούτε λίγο ούτε πολύ συνολικά 146.000 ευρώ – και, μάλιστα, σε τρεις δόσεις…

  • Από τον
    Βασίλη Χήτο

Και το παράδοξο είναι πως το παζάρι άρχισε όταν μέλος της μεγάλης φαμίλιας επισκέφθηκε τον αλλεργιολόγο για τα εξανθήματα και την έντονη φαγούρα που αντιμετώπιζε και δεν τον άφηνε να κοιμηθεί τα βράδια. Τον ασθενή, όμως, συνόδευε σεσημασμένος συγγενής, στον οποίο ο γιατρός εκμυστηρεύτηκε ανεπιφύλακτα πως ήθελε να αγοράσει λίρες.

Υστερα από λίγες ημέρες οι αθίγγανοι έκαναν κι αυτοί «πελάτη» τον μεγαλογιατρό, που πέρασε την επιβλητική μαρμάρινη πύλη και εισήλθε στην έπαυλη της φαμίλιας για να δει «δείγμα» της… δουλειάς τους. Μαζί με τον καφέ και το γλυκό κουταλιού ήρθαν και οι πρώτες 35 ολόχρυσες πραγματικές λίρες.

Ο αλλεργιολόγος κατέβαλε το αντίτιμο, τις έβαλε σ’ ένα πουγκί και πήγε σε φίλο του, χρυσοχόο της Λάρισας, για την «πραγματογνωμοσύνη», αφήνοντας πίσω του στη συνέχεια τη γυάλινη πρόσοψη μ’ ένα μακρύ χαμόγελο.

Οι συμμορίτες ήξεραν πως όπου να ‘ναι το μεγάλο ψάρι θα (ξανά) τσιμπήσει και δεν διαψεύστηκαν, αφού τη μεθεπόμενη ο μεγαλογιατρός τηλεφώνησε στη μεγάλη φαμίλια και ζήτησε χρυσές λίρες που αντιστοιχούν στο ποσό των 35.000 ευρώ. Οπως και έγινε, το ραντεβού κλείστηκε στην ίδια βίλα, μόνο που, μόλις ο αλλεργιολόγος έβγαλε απ’ τη μαύρη ιατρική τσάντα τον φάκελο με όλα τα λεφτά, ο σεσημασμένος Ρομά τού έδωσε μια σακούλα σούπερ μάρκετ με εκατοντάδες κέρματα των δύο ευρώ.

Ο γιατρός, πήγε να διαμαρτυρηθεί, αλλά ο δράστης όχι μόνο του έβγαλε πιστόλι, αλλά βγήκε και στο μπαλκόνι πυροβολώντας μία φορά στον αέρα, υποχρεώνοντας τον γιατρό να φύγει τρέχοντας απ’ το σπίτι. Ο φόβος που άρχισε να τον κυριεύει για τη ζωή του ήταν τόσο μεγάλος, που χρειάστηκε να περάσουν πάρα πολλές ημέρες για να καταφύγει στην Αστυνομία και να καταγγείλει το περιστατικό.

Η συμμορία των τσιγγάνων, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού στο μεσοδιάστημα, «αγωνιώντας» να πάρει πίσω και τις 35 χρυσές λίγες που του είχε πουλήσει, διέρρηξε και έκανε άνω κάτω το διαμέρισμα του μεγαλογιατρού. Δεν εντόπισαν τις λίρες, αλλά βρήκαν 86.000 ευρώ σε μετρητά, άλλα χρυσαφικά και ένα πανάκριβο Rolex, και φυσικά μετά έγιναν καπνός…

Η βεβαιότητα, πάντως, της συμμορίας των Ρομά για το «ακαταδίωκτο» ήταν τέτοια, που ενώ μεσολάβησαν πολλές ημέρες απ’ τη μήνυση που υπέβαλε ο μεγαλογιατρός, στην κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκε με ευκολία το όπλο του σεσημασμένου Ρομά, που πλέον βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με τις δικαστικές Αρχές. Για τις λίρες και τα μετρητά, βέβαια, ούτε λόγος…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This