Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε γιατί δεν το βλέπει να κάνει θρησκευτικό γάμο

«Μη με βλέπεις έτσι άνετη. Αν καταλαβαίνω ότι και εκείνος δεν το θέλει…» είπε μεταξύ άλλων

Must Read

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια, στην κόρη της, στο ενδεχόμενο να κάνει θρησκευτικό γάμο με τον Κωνσταντίνο Δανιά αλλά και στο γεγονός ότι ηχογράφησε ένα παιδικό τραγούδι.

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενη. Όταν με βλέπετε να κυκλοφορώ σημαίνει ότι πάνε καλά τα πράγματα» είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν έχουμε βάλει ακόμα στα σκαριά τη βάπτιση της κόρης μας. Δε ξέρω καν πότε θα γίνει. Σίγουρα όμως δε μας αγχώνει γιατί θέλω να είναι λίγο πιο μεγάλη, να καταλαβαίνει και να μη φοβάται την όλη διαδικασία. Καλοκαιρινούς μήνες θα γίνει γιατί κι εγώ και ο άντρας μου είμαστε παιδιά του καλοκαιριού.

Δε νομίζω ότι θα δούμε και θρησκευτικό γάμο με την βάπτιση. Όσο προχωρά ο καιρός, με εγκαταλείπει αυτή η διάθεση, το σενάριο να γίνει ο θρησκευτικός γάμος. Δε ξέρω καν αν το θέλει κι εκείνος, να σου πω την αλήθεια. Μη με βλέπεις έτσι άνετη. Αν καταλαβαίνω ότι και εκείνος δεν το θέλει… Δε το έχουμε συζητήσει. Δε μπορώ να πω ότι με φαντάζομαι με νυφικό γιατί θα μείνω με τη φαντασία, αλλά με έχω σκεφτεί…».

Σχετικά με τις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον, ανέφερε ότι δε μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τίποτα ακόμη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This