Εμπλέκονται κι άλλοι στη σπείρα που έδωσε τα ναρκωτικά στη 16χρονη στο Βύρωνα – Τον «Γιάνο» και τον «Dou» αναζητά η ΕΛ.ΑΣ

«Μιλάνε» τα κινητά των συλληφθέντων - Στο «μικροσκόπιο» τα δύο αυτά άτομα, αλλά και μια νέα (;) ναρκωτική ουσία

Must Read

Την ώρα που η 16χρονη κοπέλα δίνει στην εντατική του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός μάχη για τη ζωή της και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση εξαιτίας υπερβολικής δόσης κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών που πήρε σε σπίτι που είχε πάει με φίλη της στο Βύρωνα, οι Αρχές φαίνεται ότι αναζητούν ακόμα δύο πρόσωπα που εμπλέκονται στην τραγική αυτή υπόθεση, τα οποία μέχρι τώρα ήταν άγνωστα.

Τα όσα γνωρίζουμε για την ώρα, είναι πως ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν τα ναρκωτικά στην ανήλικη, βρίσκονται και δύο νεαροί 16 και 17 ετών, με τη μητέρα της 16χρονης να συγκλονίζει, κάνοντας λόγο για «πειράματα» που έκαναν οι ναρκέμποροι στην κόρη της!

«Από φίλη της κόρης μου έμαθα ότι την χρησιμοποιούσαν για να δοκιμάζει διάφορες μίξεις ναρκωτικών. Της ασκούσαν ψυχολογική πίεση προκειμένου να μην γυρίσει σπίτι», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, οι τρεις από τους κατηγορούμενους (ένας 22χρονος μεταξύ τους), παράτησαν αβοήθητη την ανήλικη στο σπίτι στο Βύρωνα και έφυγαν για να γλιτώσουν τη σύλληψη. Ενώ, είπαν στη φίλη (από το κινητό της κλήθηκε το ασθενοφόρο) της 16χρονης να ξεφορτωθεί και να εξαφανίσει τα ναρκωτικά χάπια.

Το σπίτι στο Βύρωνα (φωτογραφία από πλάνα ΑΝΤ1)

Το κουβάρι που ξετύλιξε το δράμα με την 16χρονη, η οποία στις 5 Νοεμβρίου πήγε με τη φίλη της από το Αιγάλεω στο Βύρωνα, οδήγησε την αστυνομία στη σύλληψη έξι ατόμων, μελών συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών, ενώ εντοπίστηκε και το «κρησφύγετό» τους στη Γλυφάδα.

.

Ο «Γιάνος» και ο «Dou»

Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Open, οι Αρχές θεωρούν ότι υπάρχουν κι άλλοι εμπλεκόμενοι και πως η συμμορία δεν αποτελείτο μόνο από τους συλληφθέντες.

Ήδη τα τηλέφωνα των έξι έχουν «ανοίξει» και από τα όσα έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής, διαπιστώθηκε η ύπαρξη δύο ατόμων ακόμα, με τις κωδικές ονομασίες «Γιάνο» και «Dou», οι οποίοι φέρονται να παρήγγειλαν ακόμα και χάπια ecstasy.

Οι έρευνες των αστυνομικών και η μελέτη των συνομιλιών της συμμορίας φαίνεται πως οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι ναρκέμποροι ήταν έτοιμοι να… επεκταθούν και στα στέκια τοξικομανών στη Θεσσαλονίκη!

Νέα ουσία, ή κώδικας;

Αυτό που «σπαζοκεφαλιάζει» τις Αρχές, είναι μια άγνωστη ακόμα ουσία, την οποία είχε παραγγείλει, όπως έδειξαν οι συνομιλίες, άτομο που την ονόμαζε «λέμον», προς 10 ευρώ το γραμμάριο!

Ποια είναι αυτή η μυστηριώδης ουσία; Είναι νέο ναρκωτικό, ή κωδική ονομασία για κάποιο από τα υπάρχοντα;

Αυτά τα ερωτήματα απασχολούν, μεταξύ άλλων τους αστυνομικούς, οι οποίοι τις επόμενες ημέρες ευελπιστούν ότι θα έχουν περισσότερες απαντήσεις και στοιχεία για να φτάσουν σε όλους τους εμπλεκόμενους με τη συμμορία.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This