Νεκρός σε τροχαίο στην Κορινθία 22χρονος εποχικός πυροσβέστης μαζί με 23χρονο φίλο του

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων...

Must Read

Την τελευταία τους πνοή άφησαν στην άσφαλτο άλλοι δύο νέοι άνθρωποι, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και ανετράπη στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κινέττας.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, όταν οι δύο νεαροί επέστρεφαν από πάρτι γενεθλίων στην Αθήνα, παρέα με ένα φίλο τους. Ενώ το όχημα κινούταν στο ρεύμα προς Κόρινθο, ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο, για άγνωστο -μέχρι στιγμής- λόγο, με αποτέλεσμα το όχημα να «καρφωθεί» στις προστατευτικές μπάρες.

Το αναπάντεχο αυτό τροχαίο δυστύχημα έχει βυθίσει στο πένθος την Κορινθία, καθώς, σύμφωνα με το korinthostv.gr, οι δύο νέοι, ηλικίας 22 και 23 ετών, είχαν καταγωγή ο πρώτος από το Σπαθοβούνι και ο δεύτερος από το Λουτράκι. Μάλιστα, ο 22χρονος από το Σπαθοβούνι Κορινθίας υπηρετούσε ως εποχικός πυροσβέστης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου, με την Ένωση Πυροσβεστών Κορινθίας να τον αποχαιρετά μέσα απο τη σελίδα της στο Facebook: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του από όλους εμάς».

Τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού στέλνουν και οι συνάδελφοί του, Εποχικοί Πυροσβέστες, γράφωντας σε ανάρτησή τους: «Σήμερα η οικογένεια μας θρηνεί άλλο ένα μέλος της. Καλό ταξίδι συνάδελφε Γιάννη…».

Από τα συντρίμμια του μοιραίου οχήματος ανασύρθηκαν νεκροί ο 22χρονος και ο 23χρονος, ενώ ο οδηγός του, ο οποίος τραυματίστηκε μεν σοβαρά, αλλά τη γλίτωσε, γιατί φορούσε ζώνη ασφαλείας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This