Απολογούνται πέντε από τα έξι μέλη σπείρας που έδινε κοκτέιλ ναρκωτικών στην 16χρονη

Μάχη στη ΜΕΘ δίνει η ανήλικη κοπέλα

Must Read

Σήμερα, Δευτέρα 20/11, οδηγούνται στον ανακριτή τα αδίστακτα μέλη της συμμορίας που φέρεται να έδωσαν υπερβολική δόση ναρκωτικών στο άτυχο κορίτσι. Παράλληλα, συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της η 16χρονη που είχε μετατραπεί σε πειραματόζωο σπείρας ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ενώπιον της δεύτερης ανακρίτριας ναρκωτικών προκειμένου να απολογηθούν οδηγούνται τα 5 από τα 6 μέλη μέλη της συμμορίας, ανάμεσα τους και ανήλικοι, την ίδια ώρα που η 16χρονη χαροπαλεύει. Η ανήλικη είχε μετατραπεί σε πειραματόζωο της σπείρας ναρκωτικών. Μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι 17χρονου στον Βύρωνα, όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το λεγόμενο «σίσα» γνωστό και ως «η κόκα των φτωχών». Το επόμενο πρωί η φίλη του κοριτσιού, όταν ξύπνησε στο ίδιο σπίτι, διαπίστωσε πως η 16χρονη δεν είχε τις αισθήσεις της και κάλεσε ασθενοφόρο. Για την συγκεκριμένη υπόθεση η αστυνομία προχώρησε σε 6 συλλήψεις μεταξύ των οποίων δύο ανηλίκων για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών. Επιπλέον από τις αρμόδιες αρχές αναζητούνται ακόμα δύο άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

 

Διαβάστε ακόμα:

Εμπλέκονται κι άλλοι στη σπείρα που έδωσε τα ναρκωτικά στη 16χρονη στο Βύρωνα – Τον «Γιάνο» και τον «Dou» αναζητά η ΕΛ.ΑΣ 

Έκαναν πειράματα με ναρκωτικά στην 16χρονη που είναι εγκεφαλικά νεκρή από υπερβολική δόση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This