Θύμα bullying ο γιος του γονέα που έσπασαν στο ξύλο έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα

«Είχαμε μία συζήτηση την Παρασκευή με τον πατέρα, γιατί το παιδί του ασκούσε πίεση στο παιδί μου...» ανέφερε σχετικά το θύμα της επίθεσης

Must Read

Στην προσπάθειά του να εξηγήσει το γιατί έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού μπροστά στα έκπληκτά μάτια των μαθητών του δημοτικού σχολείου στην Καλαμάτα όπου φοιτά και ο γιος του, ο άτυχος γονέας προέβη σε δηλώσεις, όπου αποκάλυψε πως ο γιος του δράστη «ασκούσε πίεση» στον δικό του.

Ο γονέας, ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, καθώς του έσπασαν τη μύτη, μίλησε στην εκπομπή «Live News», δίνοντας τη δική του εκδοχή των γεγονότων. «Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί. Πήγα το παιδί μου στο σχολείο και όταν ήμουν στο φανάρι μου έκαναν επίθεση. Διέφυγα και παράτησα το αυτοκίνητο μου μέσα στη μέση. Δεν ήθελα να πάω από το σχολείο του παιδιού, αλλά τα κάγκελα ήταν περιμετρικά και δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Όταν ήμουν αιμόφυρτος, ένας από αυτούς μου έλεγε πως “θα βγάλεις το παιδί μου τρελό, θα το πας στο ψυχολόγο”. Είχαμε μία συζήτηση την Παρασκευή με τον πατέρα, γιατί το παιδί του ασκούσε πίεση στο παιδί μου, και αυτό που το είπα είναι πως επειδή υπάρχει θέμα και μπορεί να μην μπορούμε ως γονείς να βοηθήσουμε, πως υπάρχουν ειδικοί. Το είπα με πολύ ευγενικό τρόπο…», περιέγραψε.

Και συνέχισε: «Τον ενημέρωσα πως θα κάνω ό,τι μπορώ για το παιδί μου. Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα. Τον αναγνώρισα, ήταν ο ένας από αυτούς που μου έκαναν επίθεση και από ό,τι με ενημέρωσαν οι υπόλοιποι γονείς, ο άλλος ήταν ο θείος του παιδιού και πήγε και απειλούσε και τους καθηγητές. Εμένα με φυγάδευσαν στα γραφεία του. Έχουμε κάνει μήνυση».

Μιλώντας στο newsit.gr, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ανέφερε πως «o πατέρας και ο θείος του ενός παιδιού άρχισαν να κυνηγούν τον άλλον πατέρα και να τον χτυπούν και οι δυο, σχεδόν έξω από το σχολείο. Ο πατέρας μπήκε μέσα στο σχολείο για να σωθεί. Ο πατέρας τού άλλου παιδιού, όπως και ο θείος, τον κυνήγησαν και προσπάθησαν να μπουν και αυτοί μέσα στο χώρο του σχολείου. Όμως οι δάσκαλοι μπήκαν μπροστά και τους σταμάτησαν».

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και θα ενημερωθούν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για το βίαιο αυτό περιστατικό. «Τον πατέρα παρέλαβε ασθενοφόρο, γιατί είχε χτυπήσει στην μύτη. Το σχολείο έχει ψυχολόγο και θα κάνει τα δέοντα για να δείξει στους μαθητές πως η βία δεν είναι λύση», πρόσθεσε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι μαθητές του σχολείου έγιναν -άθελά τους- μάρτυρες του άγριου ξυλοδαρμού.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This