Μηνύσεις κατά ιατρών καταθέτει η 23χρονη μητέρα που έχασε δύο μωρά – Θα διερευνηθούν πιθανά λάθη ή αμέλειες

Επιθυμεί να της δοθεί ο ιατρικός φάκελος

Must Read

Σε μηνύσεις θα προχωρήσει η 23χρονη μητέρα από την Κάτω Αχαΐα η οποία έχασε δύο βρέφη 19 ημερών και 2 μηνών αντίστοιχα μέσα σε χρονικό διάστημα 15 μηνών.

Συγκεκριμένα, η νεαρή μητέρα θα καταθέσει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να εξετασθεί εάν υπάρχουν λάθη, παραλείψεις και αμέλειες ιατρών του νοσοκομείου «Αγία Σοφία».

Δείτε παλιότερο βίντεο για την υπόθεση:

Σύμφωνα με το pelop.gr, το ερώτημα που θέλει να απαντηθεί η 23χρονη είναι γιατί δεν της έχει παραδοθεί ακόμα ο ιατρικός φάκελος του παιδιού.

«Εδώ και ένα μήνα η εντολέας μου έχει ζητήσει τον ιατρικό φάκελο του παιδιού και δεν μας τον έχουν παραδώσει και δεν καταλαβαίνω το γιατί.

Εμείς δεν καταλογίζουμε ευθύνες, αλλά στο πλαίσιο μιας αυτεπάγγελτης έρευνας που γίνεται, η μητέρα έχει το δικαίωμα, από τη στιγμή που το παιδί πέθανε σε ένα νοσοκομείο, να διερευνήσει τα πάντα. Το γεγονός, όμως, ότι δεν μας έχει δοθεί ένας φάκελος εδώ και ένα μήνα εμένα μου δημιουργεί υπόνοιες. Ας μας δοθεί επιτέλους αυτός ο περιβόητος φάκελος. Γιατί μας τον κρύβουν, γιατί δεν μας τον δίνουν, προκειμένου να ασκήσουμε τα νόμιμα καθήκοντά μας;», δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η δικηγόρος της 23χρονης, Βούλα Δημητριάδου.

Δείτε παλιότερο βίντεο:

Όταν της δοθεί ο ιατρικός φάκελος, η 23χρονη αναμένεται να προχωρήσει στον διορισμό τεχνικού συμβούλου για να τον μελετήσει προκειμένου να διαπιστωθούν πιθανά ιατρικά λάθη ή αμέλειες.

Για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας κατόπιν εντολής του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών Νίκου Νικολάου.

Δείτε επίσης:

Ετοιμάζει μηνύσεις η 23χρονη μητέρα από την Αχαΐα που «έχασε» τα μωρά της μέσα σε ένα χρόνο

Ξεκινά γονιδιακός έλεγχος μετά την παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο των δύο βρεφών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This