Σοβαρή καταγγελία γονέων για λευκό βαν έξω από σχολείο

Must Read

Την ώρα που η κοινωνία συγκλονίζεται από την αύξηση περιστατικών παρενόχλησης και απόπειρας αρπαγής παιδιών, γονείς εφιστούν την προσοχή για ένα λευκό βαν που έχει παρατηρηθεί να σταθμεύει έξω από σχολείο προσπαθώντας να προσεγγίσει μαθητές.

Πρόκειται για καταγγελία που κάνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Ιλίου σχετικά με ένα λευκό βαν, στο οποίο επιβαίνουν δύο άτομα και προσπαθούν να πείσουν μαθητές να επιβιβαστούν στο όχημα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή τους:

«Αγαπητά μέλη καλησπέρα σας,

Σας εφιστούμε την προσοχή σας σχετικά με ένα σοβαρό συμβάν το οποίο έλαβε χώρα σήμερα το πρωί.

Γύρω στις 11 το πρωί και ενώ οι δάσκαλοι συμμετείχαν σε σεμινάριο το οποίο διοργανώθηκε στο σχολείο μας, λευκό ημιφορτηγό με δύο άτομα επιβαίνοντα σταμάτησε στην οδό Αργυροκάστρου μπροστά στο σχολείο μας.

Ένας από τους δύο απευθύνθηκε σε παιδιά του σχολείου που έπαιζαν στον προαύλιο εκείνη την ώρα προτρέποντάς τα να τον ακολουθήσουν ώστε, όπως τους είπε, να τα πάει σε άλλο μέρος να παίξουν μαζί με τα πράγματά τους.

Κάποια παιδιά πλησίασαν χωρίς όμως να τεθούν σε κίνδυνο. Όλα τα παιδιά κινήθηκαν αμέσως προς το κτήριο του σχολείου όπου και ανέφεραν το γεγονός σε δάσκαλο.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από γείτονα ο οποίος κάλεσε την αστυνομία χωρίς, δυστυχώς, να καταφέρει να καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας.

Ως σύλλογος αναφέραμε αμέσως το γεγονός και στη διευθύντρια ενώ επικοινωνήσαμε με την Άμεσο Δράση καθώς και με το αστυνομικό τμήμα Ιλίου.

Να σημειωθεί παρακαλώ πως τουλάχιστον σε ένα ακόμη σχολείο της περιοχής (4ο Γυμνάσιο Ίλιου) υπάρχει αναφορά για άσπρο ημιφορτηγό που περιφέρεται γύρω από σχολεία. Η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου ενημέρωσε σχετικά τους μαθητές σήμερα το πρωί.

Και το γεγονός αυτό αναφέρθηκε από μέλη του Συλλόγου στην άμεσο Δράση αλλά και στο Τμήμα Ιλίου.

Παρακαλούμε τους γονείς και τους κηδεμόνες σε περίπτωση που αντιληφθούν περίεργη δραστηριότητα γύρω από το σχολείο μας να καλέσουν την Άμεσο Δράση ώστε να επιληφθεί του θέματος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This