Σοκ στην Κω: Αστυνομικός τραυμάτισε συνάδελφό του όταν έμαθε ότι θα τον έψαχναν για ναρκωτικά

Must Read

Στιγμές βγαλμένες από χολιγουντιανή ταινία εκτυλίχθηκαν στην Κω, την Τρίτη, όταν ένας αστυνομικός τραυμάτισε συνάδελφό του, επειδή έμαθε ότι θα έψαχναν για ναρκωτικά το όχημά του!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 33χρονος αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα της Αθήνας εντοπίστηκε από άνδρες της Τροχαίας να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στην Κω με ένα μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας BMW. Μάλιστα, υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινεί στο νησί συστηματικά κοκαΐνη. Έτσι, όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο, οι συνάδελφοί του διαπίστωσαν ότι δεν διέθετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο και τον οδήγησαν στο τμήμα όπου του έκοψαν κλήση.

Εκεί, ένας αστυνομικός ενημέρωσε τον 33χρονο ότι είχε κληθεί σκύλος ανιχνευτής για να ερευνήσει το όχημά του για ναρκωτικά. Όταν το άκουσε αυτό, ο αστυνομικός μπήκε στο αυτοκίνητο και άναψε τη μηχανή με σκοπό να διαφύγει. Τότε, ο συνάδελφός του μπήκε μπροστά για να τον εμποδίσει, όμως ο ύποπτος ξεκίνησε, τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κνήμη του αριστερού ποδιού και τράπηκε σε φυγή κάνοντας όπισθεν και επικίνδυνους ελιγμούς.

Το μαύρο BMW εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στο πάρκινγκ του νέου σταδίου Ανταγόρα και κατασχέθηκε, αλλά ο 33χρονος αστυνομικός ήταν άφαντος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βία κατά υπαλλήλων και επικίνδυνη οδήγηση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω και διαβιβάστηκε και στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ..

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This