Απίστευτη καταγγελία της μοναδικής γιατρού που υπηρετεί στη Νίσυρο

Must Read

«Ο δήμαρχος Νισύρου θέλει να κάνει ντα ντα την μοναδική γιατρό στο ΠΠΙ του νησιού επειδή ο σύντροφός της είναι… “πολιτικός του αντίπαλος” (;) κι ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Ροϊλός κάνει το χατηράκι του δημάρχου ασκώντας πειθαρχική δίωξη ενάντια στην γιατρό», αναφέρει σε ανάρτησή του ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ Πάνος Παπανικολάου, για μια απίστευτη καταγγελία που έκανε η Ειρήνη Ντιακώβα, η μοναδική γιατρός που υπηρετεί στη Νίσυρο.

Στο πλευρό της γιατρού στέκεται και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου, το οποίο με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «αστήρικτες και άδικες» τις κατηγορίες του δημάρχου και ζητά από την 2η ΔΥΠΕ να σταματήσει η πειθαρχική διαδικασία σε βάρος της κ.Ντιακώβα.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια έγγραφη αναφορά που κατέθεσε ο δήμαρχος Νισύρου Χριστοφής Κορωναίος σε βάρος της γιατρού, κατηγορώντας την ότι λειτουργεί με «κομματικά κριτήρια» και επιδεικνύοντας, όπως αναφέρει η Ειρήνη Ντιακώβα στην καταγγελία της, «μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές μη πρέπουσα συμπεριφορά προς τους κατοίκους που τον υπερψήφισαν, για το λόγο ότι ο σύντροφός μου είναι πολιτικός του αντίπαλος».

Με τη σειρά της η ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου αναφέρει πως θεωρεί «αστήρικτες και άδικες τις καταγγελίες του δημάρχου, καθώς απουσιάζουν στοιχεία συγκεκριμένα που να στοιχειοθετούν οποιασδήποτε μορφής αδίκημα και το έγγραφο περιορίζεται σε παράθεση γενικών κατηγοριών. Οποιαδήποτε αναφορά σε βάρος Δημοσίου Υπαλλήλου δε μπορεί να στηριχτεί σε φήμες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This