Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον 19χρονο από τα Σπάτα: Η περίεργη τελετή που έστησε τη νύχτα πριν τον θάνατό του

Ο πατέρας και ο αδερφός του μίλησαν για τις σκοτεινές του συνήθειες

Must Read

Στο σκοτεινό κόσμο του σατανισμού και της μαύρης μαγείας είχε «βυθιστεί» ο 19χρονος φοιτητής, Νικόλας Ντουρτουρέκας ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος από την ίδια την μητέρα του, στις 14 Ιουλίου 2022.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έφερε στο φως τα ανατριχιαστικά σημειώματα του φοιτητή τη νύχτα της 13ης Ιουλίου, την νύχτα με την μεγαλύτερη πανσέληνο, κατά τη διάρκεια τελετής μαύρης μαγείας. Μάλιστα, τα όσα αποκαλύφθηκαν ήταν τόσο συγκλονιστικά που η Αγγελική Νικολούλη ζήτησε να αλλάξει το σήμα καταλληλότητας της εκπομπής!

Παράλληλα, στην εκπομπή ήρθαν στο φως νέες μαρτυρίες από τον αδερφό και τον πατέρα του νεαρού, ο θάνατος του οποίου παραμένει ένα μυστήριο. Οι δύο στενοί συγγενείς του 19χρονου μίλησαν για όσα είχαν δει τα τελευταία δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του 19χρονου μίλησε για όσα είδε στο σπίτι του φοιτητή και αποδεικνύουν ότι έγινε σατανιστική τελετή.

Στο χειρόγραφο σημείωμά που βρέθηκε το πρωί του θανάτου του ο φοιτητής κατέληγε: «Αφήστε το στην άκρη, έτοιμο για το επόμενο πρωί

Το επόμενο πρωί ο 19χρονος είχε φύγει από τη ζωή…

Ο πατέρας υποστηρίζει πως ο θάνατος του γιου του δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για έγκλημα!

«Αν ήθελε να αυτοκτονήσει, θα το είχε γράψει», είπε ο πατέρας.

Δείτε βίντεο:

Στο σημείωμα που βρέθηκε στην τραπεζαρία με τα σκοτεινά σύμβολα και έχει τίτλο «Ξόρκι Κατασκόπευσης», ο 19χρονος κάνει εκκλήσεις στην πανσέληνο.  Για να κάνει αυτήν την τελευταία του τελετή, χρησιμοποίησε και κάποια συστατικά που αναφέρει στο σημείωμά του.  Το ερώτημα είναι αν αυτό το τελετουργικό το έκανε μόνος του ή είχε κάποιον που τον καθοδηγούσε.

Δείτε βίντεο:

 

Ο πατέρας του 19χρονου αναφέρθηκε στις περίεργες και σκοτεινές συνήθειες του γιου του και πως είχε προσπαθήσει να τον βγάλει από τον σκοτεινό δρόμο.

«Κάποια στιγμή είχα δει να έχει ζωγραφίσει ένα σύμβολο σαν πεντάλφα. Του είχα πει αυτό είναι σύμβολο σατανισμού γιατί ασχολείσαι με αυτά; Μου απάντησε ότι έχει διαφορά από την πεντάλφα την κανονική και είναι κάτι αθώο. Τον ρώτησα αν πιστεύει στον σατανά και μου είχε πει Ναι. Είχα προσπαθήσει να τον αλλάξω.», λέει ο πατέρας του.

Δείτε βίντεο:

 

Ο αδερφός του άτυχου 19χρονου μίλησε για την ημέρα που τον είδε νεκρό μέσα στο δωμάτιό του.

Όπως είπε, το προηγούμενο βράδυ είχε κοιμηθεί στο σπίτι του πατέρα τους και όχι στο δικό τους. Όταν πήγε το πρωί στο σπίτι ο Νικόλας δεν απαντούσε ούτε στα τηλέφωνα ούτε στο κουδούνι και η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

«Όταν μπήκα στο δωμάτιο, τότε έπαθα το σοκ. Δεν το περίμενα αυτό που είδα. Ήταν δεμένα τα χέρια του πίσω από την πλάτη και δεν ακουμπούσαν τα πόδια του στο έδαφος.»,

Ο αδερφός του ανέφερε πως τον τελευταίο καιρό ο 19χρονος είχε απομακρυνθεί από τον ίδιο και την μητέρα του ενώ περιγράφει και τις συνήθειες που είχε αναπτύξει.

«Έβρισκα μαύρα κεριά πολλές φορές μες στο σπίτι, είχε ζωγραφίσει μια πεντάλφα στον συναγερμό και τον είχα πετύχει στην τραπεζαρία στο σαλόνι να κάθεται μέσα στο σκοτάδι κάτω από το φως κεριών να κάνει κάτι και φοβήθηκα

Ο 19χρονος του είχε πει πως η μαγεία είναι τρόπος «να προστατευτείς ή να τιμωρήσεις κάποιον…».

«Το είχα πει στην μητέρα μου αλλά κι εκείνη όπως κι εγώ σκέφτηκε ότι δεν είναι κάτι σπουδαίο», είπε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας, είπε πως θέλει να βρεθεί το άτομο που έκανε κακό στον αδερφό του γιατί μπορεί να έχει κάνει το ίδιο και σε άλλους.

 

«Δεχόταν μπούλινγκ και δεν μίλαγε…»

Στην αλλαγή στην συμπεριφορά του 19χρονου έκανε λόγο η καθηγήτρια του στο ΙΕΚ όπου και φοιτούσε και τόνισε πως δεν θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό του.

«Ο Νικόλας ήταν ο καλύτερος μου μαθητής, ήταν ένα παιδί ευδιάθετο αλλά στο δεύτερο εξάμηνο η συμπεριφορά του άλλαξε. Eίχε σταματήσει να χαμογελά. Τον ρώτησα και δεν μου είπε. Ο Νικόλας δεν ήταν δυνατόν να κάνει κάτι κακό στον εαυτό του. Φοβόταν ακόμα και την βελόνα.», ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπαιδεύτρια του.

Η πρώην συμμαθήτρια του Νικόλα από το Λύκειο έμαθε για το τραγικό τέλος του από την εκπομπή και μίλησε και για την φίλη του 19χρονου που είχε σχέση με τον σατανισμό αν και εκείνη το είχε διαψεύσει.

«Αυτή ασχολιόταν με τέτοια, ντυνόταν παράξενα και φερόταν πολύ άσχημα. Φόραγε στον λαιμό της περίεργα σχήματα όπως πεντάλφα. Άκουγε τραγούδια σατανιστικά δυνατά στο ηχείο για να τα περάσει και σε άλλα άτομα. Προσπάθησε να με κάνει όπως ήθελε αλλά εγώ απομακρύνθηκα και μετά με έκραζε…», είπε η κοπέλα.

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Θρίλερ με τον θάνατο 19χρονου στα Σπάτα: Τα σημάδια σατανιστικής τελετής και τα περίεργα αποτυπώματα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This