Πιστωτικό ίδρυμα διέγραψε 65,84% του δανείου για χαμηλοσυνταξιούχο – Τι συνέβη

Η παρέμβαση της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος

Must Read

Στην διαγραφή της οφειλής σε ποσοστό 65,84% για ηλικιωμένο χαμηλοσυνταξιούχο προχώρησε πιστωτικό ίδρυμα, μετά από παρέμβαση της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος. Παράλληλα, το υπόλοιπο ποσό ρυθμίστηκε σε 120 δόσεις χωρίς την προσημείωσης της ‘Α κατοικίας του καταναλωτή.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, συνεχίζει να στηρίζει υπερχρεωμένους δανειολήπτες που αδυνατούν λόγω των χαμηλών εισοδημάτων τους να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους προς τις τράπεζες. Μάλιστα, ανέφερε ενδεικτικά την υπόθεση χαμηλοσυνταξιούχου ηλικιωμένου καταναλωτή ο οποίος κατοικεί σε παραμεθόριο νησί και δεν μπορεί να αποπληρώσει το δάνειό του λόγω της ακρίβειας σε συνάρτηση με το χαμηλό εισόδημά του.

Όπως έκανε γνωστό η Ένωση στην ανακοίνωσή της, η οφειλή της πιστωτικής κάρτας ανερχόταν σε 28.104,85 ευρώ ενώ, για τη ρύθμιση της, το πιστωτικό ίδρυμα απαιτούσε την προσημείωση της κύριας κατοικίας. Μετά την παρέμβασή της, το πιστωτικό ίδρυμα διέγραψε την οφειλή σε ποσοστό 65,84% ενώ το υπόλοιπο ποσό ρυθμίστηκε σε 120 δόσεις χωρίς την προσημείωσης της Ά κατοικίας του καταναλωτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This