Εν έτει 2023 9χρονος από χωριό δεν μπορεί να πάει σχολείο λόγω ζημιών σε δρόμο!

Δεν υπήρξε σωστή αποκατάσταση μετά από έργα που έγιναν

Must Read

Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα εν έτει 2023!

Ένας 9χρονος μαθητής από τη Νέα Μανωλάδα Ηλείας δεν έχει πάει στο σχολείο του εδώ και είκοσι μέρες γιατί το ταξί που τον παραλαμβάνει καθημερινά δεν μπορεί να περάσει από ένα συγκεκριμένο δρόμο μετά από έργα που ολοκληρώθηκαν χωρίς να γίνει η σωστή αποκατάσταση. Το αποτέλεσμα είναι ο δρόμος να έχει γεμίσει με τεράστιες λακκούβες που δυσκολεύουν την διέλευση των ΙΧ ενώ όταν βρέχει το οδόστρωμα γεμίζει λάσπες!

Σύμφωνα με όσα είπαν τα μέλη της οικογένειας στην ΕΡΤ, τα έργα που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν την υπόγεια διέλευση αγωγού άρδευσης από ιδιώτη.

Δείτε φωτογραφίες του δρόμου:

Η οικογένεια έχει αποκλειστεί γενικότερα καθώς ο δρόμος που έχει καταστραφεί οδηγοί στο σπίτι τους και από αυτόν δεν μπορούν να περάσουν πια ούτε οχήματα αλλά ούτε και πεζοί.

Για το πρόβλημα με τον 9χρονο έχει ενημερωθεί τόσο ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης όσο και ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (ΓΟΕΒ) Πηνείου – Αλφείου. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Οργανισμού σε απάντησή του ανέφερε πως κλιμάκια έκαναν αυτοψία στο οδόστρωμα και υποστηρίζουν πως είναι προσβάσιμο σε αυτοκίνητα.

Οι γονείς του 9χρονου επιθυμούν ο δρόμος να αποκατασταθεί άμεσα με χαλίκι όπως ήταν πριν για να μπορούν να διέρχονται τα ΙΧ και ο μικρός να πάει ξανά στο σχολείο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This