Θεσσαλονίκη: 196 κλήσεις για παντός είδους παραβίαση του ΚΟΚ έχει κόψει η Τροχαία σε… μια συγκεκριμένη οδηγό!

Και ακόμη κυκλοφορεί εκεί έξω...

Must Read

Κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα, για διέλευση κόκκινου σηματοδότη, για παράνομο παρκάρισμα και για διπλοστάθμευση, μεταξύ πολλών άλλων παραβάσεων, έχει κόψει η Τροχαία Θεσσαλονίκης σε μια συγκεκριμένη οδηγό, η οποία, ωστόσο, δεν φαίνεται να… πτοείται, καθώς συνεχίζει ακάθεκτη να παραβιάζει ολόκληρο τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας!

Για το λόγου το αληθές η συγκεκριμένη… στρατηγική παραβάτις έχει πάρει συνολικά 196 (!) κλήσεις, με το συνολικό ύψος των προστίμων να ξεπερνά τις 11.000 ευρώ, χωρίς να συνυπολογίζεται σε αυτό το ύψος των προσαυξήσεων. Αυτό, τουλάχιστον, καταδεικνύουν τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η δημοτική αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ, αξίζει να σημειωθεί, πως ξωπίσω ακολουθεί οδηγός που «μετρά» 160 κλήσεις, με τον τρίτο στη λίστα να έχει 150 βεβαιωμένες παραβάσεις.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι παραπάνω κλήσεις κόπηκαν από την έναρξη λειτουργίας της δημοτικής αστυνομίας έως και σήμερα και αφορούν αποκλειστικά και μόνο παραβάσεις που βεβαιώθηκαν εντός του Δήμου Θεσσαλονίκης, δίχως να προσμετρώνται άλλες που -ενδεχομένως- βεβαιώθηκαν σε γειτονικούς δήμους. Σημειώνεται πως από τις αρχές του 2023 έως και τις 30 Νοεμβρίου, οι δημοτικοί αστυνομικοί του Δήμου βεβαίωσαν 130.184 παραβάσεις του ΚΟΚ.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This