Η ατιμωρησία των διωκτών μας

Τελικά, δικαιοσύνη για την Ελλάδα απονέμει μόνο ο Θεός…

Must Read

Ο Χένρι Κίσινγκερ πέθανε τη Τετάρτη. Συμπλήρωσε 100 έτη ζωής δίχως να τιμωρηθεί για τις κακουργίες που έπραξε και σχεδίασε εναντίον της ανθρωπότητας. Ένα από τα δεκάδες πολιτικά εγκλήματα του Κίσινγκερ διεπράχθη σε βάρος του Ελληνισμού.

  • εφημερίδα «δημοκρατία»

Έχει αποδειχθεί ότι ο Χένρι Κίσινγκερ, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο το μοιραίο καλοκαίρι του 1974.

τουρκική εισβολή 1974

Ο Κίσινγκερ την εποχή που συνωμοτούσε εναντίον της Κύπρου ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Όμως ουσιαστικά αποτελούσε τον ιθύνοντα νου της διαμόρφωσης της αμερικανικής πολιτικής, αφού ο πρόεδρος της υπερδύναμης Ρίτσαρντ Νίξον ήταν περίπου… εξουδετερωμένος λόγω του γνωστού σκανδάλου Γουότεργκεϊτ.

Ο Κίσινγκερ από το καλοκαίρι του 1972, όταν άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι του σκανδάλου Γουότεργκεϊτ, μέχρι τον Αύγουστο του 1974, όταν παραιτήθηκε ο Νίξον, έλυνε κι έδενε. Χωρίς τη βοήθειά του οι Τούρκοι δεν θα μπορούσαν να επιτύχουν την κατάληψη τμήματος της Κύπρου.

Η εκδημία του ανθέλληνα πολιτικού υπενθυμίζει σε όλες και όλους την ατιμωρησία διάφορων παραγόντων της διεθνούς πολιτικής, που έχουν προκαλέσει βλάβες στο έθνος μας. Από τη Μικρασιατική Καταστροφή και την Κατοχή μέχρι την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και τα Μνημόνια, ουδείς πλήρωσε για τα εγκλήματά του σε βάρος μας.

Μικρασιατική Καταστροφή

Οι γενοκτόνοι του Ελληνισμού δεν έχουν προσαχθεί σε κάποιο διεθνές δικαστήριο. Οι εκάστοτε διαχειριστές της εκτελεστικής εξουσίας όχι μόνο δεν έπραξαν το καθήκον τους προβαίνοντας σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά μερικοί εξ αυτών προσπάθησαν να… καλοπιάσουν τους μαζικούς φονιάδες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των ανωτέρω είναι ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο οποίος το 1934, με επιστολή του, ζήτησε από τον πρόεδρο της επιτροπής των βραβείων Νόμπελ να απονεμηθεί Νόμπελ Ειρήνης στον γενοκτόνο των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ!

Και στις ημέρες μας δεν έχει βρεθεί ούτε μία κυβέρνηση που να ζητήσει από την επιτροπή απονομής των βραβείων Νόμπελ να ανακληθεί το Νόμπελ Ειρήνης που είχε απονεμηθεί το 1973 στον Χένρι Κίσινγκερ.

Τελικά, δικαιοσύνη για την Ελλάδα απονέμει μόνο ο Θεός…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This