«Αστακός» η πρωτεύουσα και για την 15η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Με οδηγό τα μέτρα για τη «μαύρη» επέτειο του Πολυτεχνείου

Must Read

Μία μόλις ημέρα πριν από την πολυαναμενόμενη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, για την οποία και θα βρίσκονται επί ποδός δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και της Αντιτρομοκρατικής, οι δρόμοι της πρωτεύουσας θα κατακλυστούν από πλήθος κόσμου που θα διαδηλώσει με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ως εκ τούτου, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου αναμένονται να κινητοποιηθούν περί τους 4.000 αστυνομικούς από όλες τις Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, προκειμένου να πιστοποιηθεί πως κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων για το πρωί και το απόγευμα συλλαλητηρίων, δεν θα σημειωθούν έκτροπα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ από την ΕΛ.ΑΣ. θα παραπέμπουν σε εκείνα της επετείου του Πολυτεχνείου, τα οποία και κρίθηκαν αρκούντως επιτυχημένα.

Στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ θα δίνονται εικόνες σε πραγματικό χρόνο από ελικόπτερο και drone της Αστυνομίας, ενώ σε ετοιμότητα θα βρίσκονται τα υδροβόλα οχήματα «Αίαντες». Σε σημεία γύρω από τα Εξάρχεια, εξάλλου, θα αναπτυχθούν άνδρες των ΜΑΤ και της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, ενώ σε εφαρμογή θα τεθούν και διάφορες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες και θα πραγματοποιηθούν σταδιακά κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες συνθήκες.

Αυστηρά μέτρα θα ληφθούν και από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις άλλων νομών της Ελλάδας, καθώς ανάλογα συλλαλητήρια είναι προγραμματισμένα σε διάφορες πόλεις της χώρας.

  • Αναλυτικές πληροφορίες στο ακόλουθο ρεπορτάζ:
^

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This