Σαλαμίνα: Η στιγμή που βγάζουν νεκρή την 43χρονη μητέρα από το σπίτι της – «Την χτυπούσε και την έβριζε» λένε μάρτυρες

«Εγώ πήγαινα και έπαιρνα το παιδί μου από το σπίτι» λέει ο πρώην σύζυγός της

Must Read

Ως ένα «χρυσό» κορίτσι περιγράφουν την 43χρονη Γεωργία γείτονες που γνώριζαν τον αγώνα της να μεγαλώσει το παιδί της. Μια γυναίκα που έπεσε νεκρή σήμερα πίσω από την πόρτα του πατρικού της στη Σαλαμίνα, όπου είχε αναζητήσει καταφύγιο προκειμένου να προστατέψει την ίδια και τον γιο της από την βιαιότητα του ανθρώπου που είχε εμπιστευτεί ως σύντροφό της.

Έχοντας καταγγείλει τον 71χρονο στις Αρχές, λίγες ημέρες πριν το στυγερό έγκλημα που σόκαρε την κοινή γνώμη, η 43χρονη γυναίκα δέχτηκε πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν πίσω από την πόρτα του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να την εντοπίσει νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος η μητέρα της.

«Το παίρνουν το κορίτσι» ακούγεται να λέει σοκαρισμένη μια κάτοικος της περιοχής στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, την ώρα που η σορός της 43χρονης μεταφέρεται από το σπίτι με ασθενοφόρο.

Την ώρα που οι Αρχές αναζητούν τον 71χρονο σύντροφο της Γεωργίας ως βασικό ύποπτο, εκείνος παραμένει άφαντος και πλέον θεωρείται ότι έχει διαφύγει από τη Σαλαμίνα. «Ήταν ένα χρυσό κορίτσι, με ένα παιδάκι. Βρήκε αυτόν τον άνθρωπο, που να ήξερε τι θα την έβρισκε;» δήλωσε στους δημοσιογράφους μια γειτόνισσα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή με τον γύψο στο πόδι, καθώς ο 71χρονος της είχε προκαλέσει κατάγματα στο πόδι, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό πριν από μερικές ημέρες, με την ίδια να προχωρά σε καταγγελία. Από την αγριότητα του συντρόφου της, δεν γλίτωσε ούτε το παιδί της. 

 

«Είδα τον 71χρονο και χθες έξω από το σπίτι του, τον φοβόμασταν» περιέγραψε γείτονας στο live news, ο οποίος πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι άκουγε συχνά το ζευγάρι να τσακώνεται και ότι ο δράστης χτυπούσε και έβριζε την 43χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι η 43χρονη είχε κάνει καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση σε βάρος του 71χρονου, ο οποίος την χτύπησε και την απείλησε μέσα στο σπίτι όπου έμεναν, ενώ στη συνέχεια πήρε το κινητό της τηλέφωνο και το όχημά της.

«Άκουσα κραυγές “το παιδί μου, το παιδί μου”»

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο newsit:«Ακούσαμε τους πυροβολισμούς στις 6.30- 7 παρά. Κάποιες φωνές άκουσα, όμως δεν μπορούσα να καταλάβω. Γυναικεία κραυγή. Βγήκα έξω, ακολούθησε ησυχία. Μετά ξημέρωσε και περπατώντας είδα τα φυσίγγια και ένα σπασμένο τζάμι αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Ερχόμενη η μητέρα του θύματος, άνοιξε την πόρτα, άκουσα κραυγές “το παιδί μου, το παιδί μου”. Έτρεξα να την βοηθήσω την γυναίκα, την έπιασα στον αέρα γιατί λιποθυμούσε και είδα πτώμα. Ειδοποίησα την αστυνομία κατά τις 8.15. Δεν ζούσε εδώ η κοπέλα. Είχε έρθει εδώ τις τελευταίες μέρες γιατί απ’ ότι άκουσα είχαν θέματα. Δεν τον είχα δει ποτέ. Προφανώς ήρθε, όταν το παιδί πήγε στο σχολείο, ευτυχώς το παιδί δεν ήταν εδώ. Δεν άκουσα αμάξι και κανέναν θόρυβο. Με τα πόδια ήρθε. Είδα μία σκιά να φεύγει στο τέρμα του δρόμου. Είχε θράσος και την είχε σκεπάσει με μία κουρελού. Την τράβηξε η μητέρα της και την είδε».

Τι λέει ο πρώην σύζυγός της

Σε δηλώσεις του ο πρώην σύζυγος της 43χρονης ανέφερε ότι δεν γνώριζε τι συνέβαινε στην σχέση της Γεωργίας, ωστόσο ο 71χρονος δεν του είχε κάνει καλή εντύπωση.

«Ένα παιδάκι έχουμε, ένα παιδάκι στο φάσμα του αυτισμού, δεν μιλάει και τόσο καλά. Είχαμε χωρίσει τέσσερα χρόνια τώρα και συζούσε με έναν άνθρωπο εκεί στο σπίτι της. Εγώ πήγαινα και έπαιρνα το παιδί μου από το σπίτι» δήλωσε στο Tlive και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Είχαμε έρθει σε επαφή έτσι απλά, δεν μου είχε δώσει και την καλύτερη εντύπωση αλλά δεν είχαμε πολλά-πολλά. Εγώ το παιδί μου ήθελα να απομακρύνω. Και τα Σαββατοκύριακα το είχα μόνο εγώ. Από ό,τι ξέρω ήταν οδηγός σε πούλμαν, βανάκι που έπαιρνε από το σχολείο παιδάκια. Εκεί τον γνώρισε γιατί είχε πάει το παιδάκι μας σε ένα σχολείο. Εκεί γνωρίστηκαν γιατί είχε μπει συνοδηγός τότε η πρώην γυναίκα μου».

Με τον 71χρονο η 43χρονη γνωρίστηκε όταν εκείνος εργαζόταν ως οδηγός σχολικού λεωφορείου και μετέφερε μάλιστα το παιδί της.
Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This